Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

2 strona menu klas się nie otwiera POMOC


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 sawawariat

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:80
  • GG:
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 29.09.2010 20:07

Siema! Mam problem z drugą stroną menu klas. Problem jest następujący, jak otwieram menu klas to mam te klasy podstawowe 1.lowca 2.druid ... 9. dalej i problem polega na tym, że jak klikam 9.dalej, to nie pojawia mi się druga strona menu klas, tylko zamiast tego ustawia mi się klasa która, jest pierwsza na drugiej stronie. Jakbyście mogli mi powiedzieć co muszę zmienić w kodzie, żeby wszystko działało to bym był bardzo wdzięczny i dam oczywiście plusika ;)

Dodano 29 wrzesień 2010 - 20:24:
Można prosić o szybką pomoc?

Dodano 29 wrzesień 2010 - 21:03:
pomożecie?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 29.09.2010 21:08

Spokojnie nikt nie ma obowiązku Ci odpowiadać "zaraz" cierpliwości podaj sma i czekaj
  • +
  • -
  • 0

#3 sawawariat

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:80
  • GG:
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 29.09.2010 21:16

No mam nadzieję, że ktoś odpowie i pomoże, ale mi zależy na tym żeby jak najszybciej to zrobić ;P

W załączniku plik .sma

Dodano 29 wrzesień 2010 - 21:17:
Kurde nie dodałem załącznika, tu macie

Dodano 30 wrzesień 2010 - 14:05:
Pomoże ktoś?

Dodano 30 wrzesień 2010 - 16:07:
Hola pomożecie?

Dodano 01 październik 2010 - 14:59:
Odświeżam pomoże ktoś?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • -1

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych