Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Round_Sound Proszę.Round_Sound Proszę.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 DyKMe97

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 28.09.2010 18:52

Witam.Mam Prośbę czy Moglibyście mi skonfigurować RoundSound.? tutaj Macie link z muzyką jaką bym Chciał na Serwer : przeklej.pl - muzyka round sound .rar. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl | z Góry Dziękuję.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.09.2010 18:58

A co jest takiego trudnego z wpisaniem ścieżek do roundsound.ini ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 28.09.2010 18:59

a do tego konwert piosenek ^^ xD

44.1 KHz
stereo :)
  • +
  • -
  • 0

#4 DyKMe97

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 28.09.2010 19:03

No problem jest w tym że robiłem wszystko zgodnie z instrukcją : "http://amxx.pl/alter...unds-t130.html" i nadal nie działa...

Dodano 28 wrzesień 2010 - 20:06:
Zobaczcie jak wygląda moje "roundsound.ini" :
; CT Sounds
"sound/misc/ProTeam/CTwin1.mp3" "CT"
"sound/misc/ProTeam/CTwin2.mp3" "CT"
"sound/misc/ProTeam/CTwin3.mp3" "CT"
"sound/misc/ProTeam/CTwin4.mp3" "CT"


; T Sounds
"sound/misc/ProTeam/TTwin1.mp3" "T"
"sound/misc/ProTeam/TTwin2.mp3" "T"
"sound/misc/ProTeam/TTwin3.mp3" "T"
"sound/misc/ProTeam/TTwin4.mp3" "T"


i cvars.ini :

erc_random_precache "4"
ers_enabled "1"
ers_player_toggle "1"
erc_time_ads "60"
  • +
  • -
  • 0

#5 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 28.09.2010 19:30

mp3 play sound/lokalizacja/twojej.mp3

w consoli sobie wpisz, jeśli nie działa to oznacza że masz zły konwert mp3
  • +
  • -
  • 0

#6 DyKMe97

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 28.09.2010 20:13

Działają Wszystkie oprócz "sound/misc/ProTeam/TTwin4.mp3" "T"

Dodano 28 wrzesień 2010 - 21:52:
Ale muzyka na koniec rundy i tak nie działa... :/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych