Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Osobą ze steam pokazuje że grają na NonSteam


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 RozgSzeFka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:78
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 27.09.2010 15:49

Witam,

Tak jak w temacie osobą ze STEAM na serwerze pokazuje, że grają na NonSteam. Dodam, iż tylko niektóre osoby tak mają.

Za pomoc z góry serdecznie dziękuje, oczywiście odpłacę się +.

Użytkownik RozgSzeFka edytował ten post 27.09.2010 15:52

  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.09.2010 15:58

A co rozumiesz przez

grają na NonSteam


  • +
  • -
  • 0

#3 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 27.09.2010 16:04

pewnie nie widać avatarów, wgraj dproto nowe, powinno pomóc ;P
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.09.2010 16:08

Brak avatarów u niektórych to przeważnie za mała rozdzielka :P
  • +
  • -
  • 0

#5 RozgSzeFka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:78
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 27.09.2010 16:10

Nieróbcie ze mnie debila ... Koleś wchodzi na STEAM a pisze mu (po wpisaniu status w konsoli) VALVE_ID_LAN wgrałem na nowo dproto i na 1-dna mape był spokoj po zmianie nadal to samo...

Użytkownik RozgSzeFka edytował ten post 27.09.2010 16:16

  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.09.2010 16:18

Jakbyś od razu powiedział ocb to nie musielibyśmy zgadywać.
Config masz standardowy czy zmieniałeś ?
  • +
  • -
  • 0

#7 RozgSzeFka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:78
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 27.09.2010 16:23

o server.cfg Ci chodzi? Taka drobnostka ja mam swojego dedyka na WINDOWS :)

Dodano 27 wrzesień 2010 - 16:25:
Tak mam niestandardowy, ale nie było nigdy z tym problemów. Od kilku dni mam takowy problem.

Dodano 28 wrzesień 2010 - 14:48:
refresh
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych