Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błędy ...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 26.09.2010 18:55

Witam mam błędy w Logach niech ktoś pomoże

L 09/26/2010 - 11:37:23: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 09/26/2010 - 11:37:23: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/26/2010 - 11:37:24: [ENGINE] Invalid entity 20
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/26/2010 - 11:37:24: [ENGINE] Invalid entity 20
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/26/2010 - 11:37:24: [ENGINE] Invalid entity 20
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/26/2010 - 11:37:24: [ENGINE] Invalid entity 20
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 09/26/2010 - 11:37:24: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/26/2010 - 11:37:24: [ENGINE] Invalid entity 20


#2 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 26.09.2010 19:07

Próbujesz coś wykonać na nieistniejącym graczu / bycie.
  • +
  • -
  • 0

#3 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 26.09.2010 19:47

czyli??

#4 Apple()

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:398
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Długość geo. 22.632246 szerokość 51.221584
Offline

Napisano 26.09.2010 19:50

debug za plugins.ini i się dowiesz co i jak.
  • +
  • -
  • 0

#5 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 26.09.2010 20:06

poczekajcie bo modułów nie odblokowałem

#6 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 26.09.2010 20:41

co za różnica ? v1.8.1 już się same odblokowują .
  • +
  • -
  • 0

#7 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 27.09.2010 15:42

Oto moje logi
L 09/26/2010 - 21:42:28: Start of error session.

L 09/26/2010 - 21:42:28: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100926.log")

L 09/26/2010 - 21:42:28: [ENGINE] Invalid entity 20

L 09/26/2010 - 21:42:28: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")

L 09/26/2010 - 21:42:28: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_set_int")

L 09/26/2010 - 21:42:28: [AMXX]    [0] engine_stocks.inc::set_rendering (line 141)

L 09/26/2010 - 21:42:28: [AMXX]    [1] QTM_CodMod__23758.sma::UsunPrzedmiot (line 1798)

L 09/26/2010 - 21:42:28: [AMXX]    [2] QTM_CodMod__23758.sma::client_connect (line 1111)

L 09/26/2010 - 21:42:31: [ENGINE] Invalid entity 20

L 09/26/2010 - 21:42:31: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")

L 09/26/2010 - 21:42:31: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")

L 09/26/2010 - 21:42:31: [AMXX]    [0] QTM_CodMod__23758.sma::PokazInformacje (line 1926)

L 09/26/2010 - 21:42:32: [ENGINE] Invalid entity 20

L 09/26/2010 - 21:42:32: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")

L 09/26/2010 - 21:42:32: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")

L 09/26/2010 - 21:42:32: [AMXX]    [0] QTM_CodMod__23758.sma::PokazInformacje (line 1926)

L 09/26/2010 - 21:42:32: [ENGINE] Invalid entity 20


#8 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 27.09.2010 18:49

przed set_rendering daj
if(is_user_alive(id))
  • +
  • -
  • 1

#9 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 29.09.2010 13:54

Trzymaj sma bo ja nie moge tego znaleźć

Załączone pliki



#10 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 29.09.2010 18:45

Masz

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#11 ptk.

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 29.09.2010 19:52

na razie thx chłopie jestes wielki jak będe miał problem jeszcze napisze :D

Dodano 29 wrzesień 2010 - 20:36:
Omg dalej mam problem

L 09/29/2010 - 21:13:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 09/29/2010 - 21:13:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 09/29/2010 - 21:13:33: [AMXX]    [0] QTM_CodMod__25161.sma::PokazInformacje (line 1933)
L 09/29/2010 - 21:13:34: [ENGINE] Invalid entity 20
L 09/29/2010 - 21:13:34: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 09/29/2010 - 21:13:34: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 09/29/2010 - 21:13:34: [AMXX]    [0] QTM_CodMod__25161.sma::PokazInformacje (line 1933)
L 09/29/2010 - 21:13:34: [ENGINE] Invalid entity 20
L 09/29/2010 - 21:13:34: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 09/29/2010 - 21:13:34: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 09/29/2010 - 21:13:34: [AMXX]    [0] QTM_CodMod__25161.sma::PokazInformacje (line 1933)





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych