Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z nowymi klasami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cookie.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Stalowa Wola
Offline

Napisano 26.09.2010 15:27

Witam mam taki oto problem ze zrobilem nowe klasy ale na nich nie leci lvl ani nic , nie pomoglo rr bazy danych ani zmiany silnika na inny ciagle mam ten sam problem ze w mysql robi sie 8(podstawowa liczba klas) recordow zamiast 16(+8 klas do podstwoej liczby klas) i od czego zalezy ten blad od silnika czy od mysql ?
  • +
  • -
  • 0

#2 patryk1345

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 26.09.2010 17:42

Od kodu mysql w diablo.

Sprawdz jeszcze raz kod używając poradnika z Dodawaniem klas z tego forum.
  • +
  • -
  • 1

#3 Cookie.

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Stalowa Wola
Offline

Napisano 27.09.2010 15:37

ok juz dziala dz.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych