Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CODMOD - normalny speed


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 skate133

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 25.09.2010 13:00

Witam. Mam na servie Codmoda, wgrałem ostatnio modele broni. Wszystko ok było dopóki, gdy zmieniłem broń, szybkośc biegania się drastycznie zmniejszyła. Usunąłem te modele i nadal tak jest ;/. Wiecie może przez co to jest spowodowane? Przez modele raczej nie. proszę o pomoc. Daje reputy
  • +
  • -
  • 0

#2 CSVision

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 28.09.2010 17:59

Witam. Mam na servie Codmoda, wgrałem ostatnio modele broni. Wszystko ok było dopóki, gdy zmieniłem broń, szybkośc biegania się drastycznie zmniejszyła. Usunąłem te modele i nadal tak jest ;/. Wiecie może przez co to jest spowodowane? Przez modele raczej nie. proszę o pomoc. Daje reputy



sv_maxspeed 16000 bodajze zmien w server.cfg
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych