Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Waring + biała strona


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 sebekdh

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:77
  • GG:
  • Lokalizacja:Przeworsk
Offline

Napisano 25.09.2010 09:40

Witam, na stronie mam zainstalowanego amxbans 5.0 a o to logi
Warning: require(/include/functions.lang.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/skillzon/public_html/web/ban_list.php on line 63

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/include/functions.lang.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/skillzon/public_html/web/ban_list.php on line 63


Jeśli wie ktoś co z tym zrobic to proszę o pomoc ! fast !
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 25.09.2010 09:52

Brakuje ci pliku /include/functions.lang.php (ważna wielkość liter)
Poza tym zalecałbym instalację AMXBans w najnowszej wersji 6.0+ a nie przedpotopowe i zbugowane 5.0
  • +
  • -
  • 0

#3 sebekdh

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:77
  • GG:
  • Lokalizacja:Przeworsk
Offline

Napisano 25.09.2010 10:14

Podmieniłem /include/functions.lang.php , i nic to nie dało. Ten sam błąd się pojawia... . Popełniłem błąd ponieważ w pliku /include/functions.inc.php w linijce 64 zmieniłem 2 na 3 (myślałem że o to chodzi). Po podmienieniu pojawił mi się ten błąd co jest wyżej... . Po zmienieniu 3 na 2 nic to nie dało ;( . Więc co radzicie ?
  • +
  • -
  • 0

#4 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 25.09.2010 11:12

instalację AMXBans w najnowszej wersji 6.0+ a nie przedpotopowe i zbugowane 5.0


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych