Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z diablo pomocy prosze


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 OcEt

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 22.09.2010 17:10

Otoz zrobilem new klasy i menu (niewiem czy dobrze) jak chciales skompilowac przez kompilator na tej stronce pisze tak:
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

dbmod_5.9l.sma(388) : warning 217: loose indentation
dbmod_5.9l.sma(2485) : error 012: invalid function call, not a valid address
dbmod_5.9l.sma(2485) : warning 215: expression has no effect
dbmod_5.9l.sma(2485) : error 001: expected token: ";", but found ")"
dbmod_5.9l.sma(2485) : error 029: invalid expression, assumed zero
dbmod_5.9l.sma(2485) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.
Nizej dam .sma
Jakby mogl ktos poprawic bym byl jemu wdzieczny naprawdę wiec proszę o pomoc!

Sory ale sie myle

Załączone pliki






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych