Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Proble z resetowaniem sie serwera - nowy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 zajcz3k

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 19.09.2010 16:37

Witam.

Wczesniej pisalem temat ze resetuje mi sie serwer, byla to wina jednego z pluginów. Ten plugin wylaczylem wszystko bylo ok i od 15 min znowu zaczelo sie samo resetowac ;/

Logi mam tylko z godziny 16 jak jeszcze wszystko działało dobrze:

L 09/19/2010 - 09:53:00: Start of error session.
L 09/19/2010 - 09:53:00: Info (map "de_westwood") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100919.log")
L 09/19/2010 - 09:53:00: [FUN] Player out of range (0)
L 09/19/2010 - 09:53:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "DiabloMOD_5.9l.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 09/19/2010 - 09:53:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 09/19/2010 - 16:07:47: Start of error session.
L 09/19/2010 - 16:07:47: Info (map "de_nuke") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100919.log")
L 09/19/2010 - 16:07:47: String formatted incorrectly - parameter 4 (total 3)
L 09/19/2010 - 16:07:47: [AMXX] Run time error 25 (plugin "DiabloMOD_5.9l.amxx") - debug not enabled!
L 09/19/2010 - 16:07:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

w logach diablomoda nie ma zadnych errorow
moze ktos mi powiedziec co jest nie tak?
  • +
  • -
  • 0

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 19.09.2010 16:56

dopisz debug w plugins.ini po
DiabloMOD_5.9l.amxx

  • +
  • -
  • 0

#3 zajcz3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 19.09.2010 17:04

Jak mam dopisac? Tak normalnie

xxxx
xxx
xxx
DiabloMOD_5.9l.amxx
debug
xxx
xxx
mneij wiecej zeby takie cos bylo?:)
  • +
  • -
  • 0

#4 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 19.09.2010 17:06

o tak
xxxx
xxx
xxx
DiabloMOD_5.9l.amxx debug
xxxx
xxx
xxx

  • +
  • -
  • 1

#5 zajcz3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 19.09.2010 18:08

Dalej jest to samo :(
  • +
  • -
  • 0

#6 patryk1345

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 19.09.2010 18:10

Jak dodałeś debuga to nie możliwe że jest to samo.

PS: [5.9l] Błąd "native error (native "set_user_frags")" w error logach - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#7 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 19.09.2010 18:20

jak już dodałeś tego debug to zapodaj error logi ( znajdują się w logs) , wgrałeś all cvary i pliki potrzebne do modu?
  • +
  • -
  • 0

#8 zajcz3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:37
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 19.09.2010 19:49

Tak wszystko jest powgrywane bo wczesniej tego nie bylo, zrobilo sie to kolo 17.
Error logi masz wyzej a w diablo logach nie ma zadnych errorow.\
Ten link co podał kolega wyzej to mam juz to dawno zrobione :)

Użytkownik zajcz3k edytował ten post 19.09.2010 19:50

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych