Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

amxbans Gm 1.2 brak statusu serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 karolks11

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:19
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.09.2010 15:22

Witam !
Mam problem z amxbans, ponieważ nie pokazuje mi statusu serwera. Na samym początku miałem 1.2, potem zrobiłem upgrade na 1.3a, niestety hasła mi nie działały, wgrałem na nowo amxbans 1.2 zimportowałem tylko listę banów.

używam:
GmAMXBans 1.2
amxx 1.8.1
dproto 0.8.68

w server.cfg mam wpisane ip serwera "xx.xxx.xxx.xx:xxxx"
nie będę reklamował

Teraz też nie wyświetla się całkowicie drugi serwer, amxx ten sam, dproto też. W logach nic się nie pojawia o amxbans, tylko wtedy kiedy wchodzę na serwer
L 09/18/2010 - 16:15:29: [amxbans_core.amxx] Login: "Duo<27><STEAM_0:0:191xxx><>" became an admin (account "Duo") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "85.xxx.215.xxx")

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 18.09.2010 15:41

niestety hasła mi nie działały,


niestety hasła mi nie działały,

tak trudno usunąć ciasteczka i zapamiętane hasła z przeglądarki?

zainstaluj 1.3
  • +
  • -
  • 0

#3 karolks11

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:19
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 18.09.2010 22:12

z tymi hasłami to chodzi mi o to, że w grze nie można się zalogować jakiś błąd mają w wersji 1.3

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 19.09.2010 09:54

Tak trudno przeczytać że w tej wersji znowu był bug z czytaniem adminów z users.ini?

Nie lepiej dodać adminów do bazy?
  • +
  • -
  • 0

#5 karolks11

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:19
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 19.09.2010 10:01

wiem, że nadal jest ten błąd z users.ini

w 1.3 nie działają mi adminy z bazy danych, wpisuję nick, hasło załadowuje adminów (amx_reloadadmins) i pokazuje, że złe hasło przy wchodzeniu na serwer

#6 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 19.09.2010 10:06

Zrób screena JAK wypełniasz rubrykę

Jeśli nie będzie działać podmien te 2 pliki w addons/amxmodx/plugins

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych