Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amxbans 5.1b nie banuję na 1 serw( powody się wyświetlają )


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 18.09.2010 10:18

Witam, otóż przeszedłem na wersję 5.1b z 5.0 defendera, i jest tak jednym serwerze działają bany i wyświetlają się normalnie powody a na drugim wyświetlają się powody i gdy chcę kogoś zbanować po prostu go nie wywala i banuje, na stronie www wyświetla się jakby dostał bana.

wersja amx-a 1.8.1, gracz zostaje kicknięty po paru minutach i jakby dostał bana ( wyświetla się w konsoli ) ale od razu może wejść. ( jak dostał bana na 5 min )

Co może być problemem ?


[AMXX] Run time error 25 (plugin "amxbans.amxx") - debug not enabled!
L 09/18/2010

Użytkownik Batonik edytował ten post 18.09.2010 10:36

  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 18.09.2010 11:14

Dodaj debug za pluginem i pokaż logi...
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 Batonik

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 18.09.2010 11:41

Zrobiłem tak:

wyłączyłem plugin w plugins.ini, po zmianie wyłączyło plugin, następnie włączyłem plugin i po zmianie mapy hula, myślę że był to błąd samego uruchomienia amxbans ponieważ gdy go załączyłem był jako zatrzymany plugin i nie działał prawidłowo, jeżeli wyskoczy błąd dam odpowiedź z wygenerowanym debugiem plugina, gdy będzie działało przez jakiś okres ( 1 dzień ) to napiszę o zamknięcie.
  • +
  • -
  • 0

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 18.09.2010 13:34

no i pamiętaj że amxbans.amxx ma być NA SAMYM POCZĄTKU plugins.ini ;] Bo inaczej będzie się tak własnie dziać
  • +
  • -
  • 0

#5 Batonik

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 18.09.2010 19:52

Tak właśnie był umieszczony na początku ale po zmianie mapy był od razu zatrzymany i to było problemem.

Już wszystko działa można zamknąć.
  • +
  • -
  • 0

#6 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7174
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 18.09.2010 20:16

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Na życzenie autora

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych