Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowa klasa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xkono

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 14.09.2010 17:45

A więc tak robiłem wszystko zgodnie z tym poradnikiem [Tutorial] Dodawanie klas - Nieoficjalny polski support AMX Mod X następnie posłużyłem się tym poradnikiem [5.9l] Nowa klasa bez resetu exp (SQL) - Nieoficjalny polski support AMX Mod X i kicha po wysłaniu zapytania do bazy klasy nie działały co mam źle ?? W załączniku sma.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 21.09.2010 21:39

A nie lepiej będzie zrobić resecik lvli, a mianowicie usunąć całą tabelę dbmod_tablet (lub inną) :) ? W kodzie błędów nie widzę :P
  • +
  • -
  • 0

#3 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 22.09.2010 16:47

Ale wtedy ludzie będą mieli od nowa lvl ;xx?
  • +
  • -
  • 0

#4 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 22.09.2010 17:24

Tak :D Skoro robisz reset tabeli.
  • +
  • -
  • 0

#5 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 22.09.2010 18:32

A jak to zresetować ? :D
  • +
  • -
  • 0

#6 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 22.09.2010 18:45

Wchodzisz do directpanel / cpanel zalezy od hostingu. Logujesz sie tam na konto na ktorym masz baze danych MYsql. Po zalogowaniu otwierasz bazy danych i otwierasz phpMyadmin . Logujesz sie i wybierasz baze danych np. przyklad_baza klikasz to i w Działania wybierz wyczysc albo usun. Dokladnie nie pamietam :). Pisalem to na podstawie direct admin a,le w cpanel bedzie podobnie
  • +
  • -
  • 0

#7 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 22.09.2010 19:09

Daje usun i co dalej ?
  • +
  • -
  • 0

#8 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 23.09.2010 14:59

I gdy dasz usun tworzysz na nowo :) I tyle filozofi z tego. Lub wez wyczysc i ci sie wyczysci samo bez problemow.
  • +
  • -
  • 0

#9 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 23.09.2010 18:49

Dalej nie działa.
  • +
  • -
  • 0

#10 patryk1345

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:156
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 26.09.2010 14:29

ehh, ale co dokładnie nie dziala ? ..
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych