Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z ./hlds_run: line 321: 17640 Naruszenie ochrony pamięci $HL_CMD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kondzixd

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:302
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 13.09.2010 16:15

Witam. Mam serwer cs 1.6 i czasami crashuje mi serwer i pisze: ./hlds_run: line 321: 17640 Naruszenie ochrony pamięci $HL_CMD

Nie wiem co z tym zrobć.
proszę o pomoc. :help:

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 13.09.2010 16:25

u widać że ktoś się bawił w pamięci xD dedyka :wstyd:

Spróbuj reinstalnąć serwer lub napisz do hostingu :)

#3 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.09.2010 16:41

Stare DPROTO + expliot? Serwer zjada za dużo zasobów RAM, a co za tym idzie zwyczajnie nie wyrabia? Problemów może być kilka...
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#4 kondzixd

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:302
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 13.09.2010 19:40

Pisałem do hostingu, a oni piszą raz że plugin nie wyrabia z wysyłaniem danych a raz że nie może pluginu odnależć. Chyba jest tak jak mówi hardbot bo ten problem jest od czasu do czasu.

13 wrzesień 2010 - 20:41:
DPROTO mam nowszą wersje na pewno.

Dodano 19 wrzesień 2010 - 13:19:
A i jeszcze przed tym pisze takie coś:
Loading LTM CVAR...
Loaded!!!, plugin for ZP by LARP (Chile 2008)
****** larp.source@gmail.com ******

Może to pomoże.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych