←  Pluginy AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

PokeMod: CMDSBLOCK

• +
  • -
Raku129 - zdjęcie Raku129 13.09.2010

Opis: Plugin blokuje skilla przez
pierwsze 10s kazdej rundy , czas do ustawienia w sma , plugin blokuje skilla na mapach ktore wpiszemy w sma , lub mozna wpisac tylko poczatek np. aim_ to na wszystkich mapach aim nie bedzie mozna uzywac skilla.

[warn=Pavulon] * Pisząc temat staraj się aby wyglądał estetycznie i był czytelny dla innych użytkowników forum.
* Pisząc temat powinieneś zastosować się do tego wzoru:
Opis pluginu: przedstaw w kilku słowach lub zdaniach działanie pluginu (screeny i filmy mile widziane).
Instalacja: opisujesz ja tylko i wyłącznie wtedy gdy plugin składa się z więcej niż dwóch plików, jeżeli mimo wszystko upierasz się przy podaniu instalacji a plugin jest prosty możesz podać ten link: Instalacja Pluginów - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Konfiguracja: jeżeli plugin posiada jakąkolwiek konfiguracje (CVAR'y, komendy admina/gracza) powinieneś ją opisać (po polsku).
Komentarz: według uznania ;)[/warn]

Załączone pliki

Odpowiedz

• +
  • -
Milek - zdjęcie Milek 23.09.2010

+ dla Ciebie.

Poprosze wiecej pluginów na PM :)
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 24.09.2010

Nie ma opisanej ani instalacji ani konfiguracji. Popraw to :!:
Odpowiedz

• +
  • -
ReKsiu - zdjęcie ReKsiu 24.09.2010

U mnie nie działa i nie wywala żadnych errorów.
Odpowiedz

• +
  • -
Raku129 - zdjęcie Raku129 25.09.2010

Dopisales pod pokemodem? W plugins.ini
Odpowiedz

• +
  • -
damek21 - zdjęcie damek21 27.12.2011

u mnie jak u rexa nie chodzi nie wiem czemu
Odpowiedz

• +
  • -
Szycha - zdjęcie Szycha 18.07.2012

/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include  #define PLUGIN "CMDS Block" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "KaMaZZ" new bool: g_blocked = true; /******************************************** ** INSTRUKCJA: ** ** - do zmiany czasu blokady służy ** ** zmienna g_block_time ** ** - blokowane komendy zmieniamy ** ** w zmiennej g_commands ** ** - mapy, na których blokada ma być ** ** - ciągła dopisujemy w zmiennej g_maps ** ********************************************/ new Float: g_block_time = 120.0; new const g_commands[][] = { "+pokeskill", "+pokeskill1", "+pokeskill2", "+pokeskill3" } new const g_maps[][] = { "yk_pokestadium", "knife_zone" } public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR); new mapname[32], i; get_mapname(mapname, charsmax(mapname)); for(i = 0; i < sizeof g_commands; i++) { register_clcmd(g_commands[i], "cmd_block"); } for(i = 0; i < sizeof g_maps; i++) { if(equali(mapname, g_maps[i])) { g_blocked = true; return PLUGIN_CONTINUE; } } register_event("HLTV", "round_start", "a", "1=0", "2=0"); return PLUGIN_CONTINUE; } public round_start() { remove_task(); g_blocked = true; set_task(g_block_time, "remove_block"); } public remove_block() { g_blocked = false; remove_task(); } public cmd_block() { if(g_blocked) { return PLUGIN_HANDLED; } return PLUGIN_CONTINUE; } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{ rtf1 ansi deff0{ fonttbl{ f0 fnil Tahoma;}}n viewkind4 uc1 pard lang1045 f0 fs16 n par } */

Zrobiłem tak i na tych mapach co mam nie działa co mam zmienić ?
Odpowiedz

• +
  • -
radim - zdjęcie radim 03.08.2012

Dodałeś w plugin.ini ten plugin nad pokemod.amxx ?
Odpowiedz

• +
  • -
PokeMod - zdjęcie PokeMod 12.01.2013

Nie działa to dla nikogo kto nie dopisze pod
#include <amxmodx>

tego

#include <amxmisc>
#include <engine>
#include <vault>
#include <fun>

Daje wam gotowaca od razu

Załączone pliki

Użytkownik benio101 edytował ten post 13.01.2013 11:02
Dodanie znacznika SMA
Odpowiedz

• +
  • -
radim - zdjęcie radim 13.01.2013

Nie działa to dla nikogo kto nie dopisze pod

#include <amxmodx>

tego

#include <amxmisc>
#include <engine>
#include <vault>
#include <fun>

Daje wam gotowaca od razu

:facepalm:

Możesz mi wyjaśnić gdzie ten plugin używa funkcji z nvault, enigne czy też z fun'a ?
Jedyne co się zmieni w pluginie to jego waga o kilkadziesiąt bajtów.

Plugin z pierwszego posta działa poprawnie, tylko trzeba go dopisać nad pokemod.amxx w plugins.ini
Odpowiedz

• +
  • -
K.R.Z.Y.W.O. - zdjęcie K.R.Z.Y.W.O. 09.01.2014

Witam, moglby mi ktos pomoc z pluginem? Dopisalem do map wszystkie mapy aim, fy i awp jakie mam w map.ini, mapy de i cs niewpisywane, dalem blok na 120 sekund ale skille nie dzialaja na zadnej mapie, moglby ktos z tym pomoc?
Odpowiedz

• +
  • -
radim - zdjęcie radim 25.01.2014

Witam, moglby mi ktos pomoc z pluginem? Dopisalem do map wszystkie mapy aim, fy i awp jakie mam w map.ini, mapy de i cs niewpisywane, dalem blok na 120 sekund ale skille nie dzialaja na zadnej mapie, moglby ktos z tym pomoc?

Pokaz plugins.ini

Odpowiedz