Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem przy dodawaniu admina


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 adas91

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 19:13

I nagle pojawił się problem przy dodawaniu admina. Tutaj jak to wygląda w users.ini http://img160.images....us/my.php?imag ... dsder4.jpg
  • +
  • -
  • 0

#2 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 14.10.2008 19:16

Usuń ";" przed "STEAM_ID "
  • +
  • -
  • 0

#3 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 19:20

usunięte i nadal ten sam błąd :(
  • +
  • -
  • 0

#4 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 14.10.2008 19:25

Heh, to daj sobie admina na nick, czy na IP.
  • +
  • -
  • 0

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.10.2008 19:29

Czy ty na pewno masz STEAM serw ;>
  • +
  • -
  • 0

#6 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 14.10.2008 19:31

Aktualnie posty pisze z Windowsa, a jedyne binarki czytające SteamID są pod linuxa, więc pewnie nic mu to nie da :]
  • +
  • -
  • 0

#7 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 19:40

Nadal ten sam błąd , to jest robione przez Steam | narzędzia | Dedicated Server | i to jest serwer ns :/ jako ze mam wewnetrzne Ip to tylko po lanie można myknąć. To są jeszcze jakies propozycje? ;d
Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#8 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 14.10.2008 19:45

Ehh, daj sobie Admina na IP skoro masz wewnętrzne. Wielki problem xP
  • +
  • -
  • 0

#9 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 19:48

Już robiłem na Steam ID , name , IP. I nic nie pomogło .....
You have no access to that command
  • +
  • -
  • 0

#10 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 14.10.2008 19:51

Daj sobie admina na nick, bez hasła, a na końcu "e" i sprawdź czy wejdzie.
  • +
  • -
  • 0

#11 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 19:56

Nadal nic , ale jak wziołem na New Game to wszystko ładnie chodzi jest Admin , tylko jak przez dedicated server to już lyyypa :/
  • +
  • -
  • 0

#12 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.10.2008 20:09

nie baw sie w takiego coś.... Kup sobie Prawdziwy serwer ^^
  • +
  • -
  • 0

#13 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 20:10

-.- nie mam czasu na takie "prawdziwe serwery" ;] tylko od czasu do czasu z kumplami Lana mykniemy ;]
  • +
  • -
  • 0

#14 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.10.2008 20:24

aha to zwracam honor... qrde amxxa na pewno ci wykrywa :P a wez wyłącz serwa dodaj admina

"Admin" "123" "abcdefghijklomprstu" "a"

i wlącz
  • +
  • -
  • 0

#15 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 20:38

niestety nie pomogło :(
  • +
  • -
  • 0

#16 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.10.2008 20:44

pokaz cale users.ini a wpisujesz setinfo _pw 123 potem name Admin? przez wejsciem na serwa
  • +
  • -
  • 0

#17 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 20:47

; Users configuration file
; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini

; Line starting with ; is a comment

; Access flags:
; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)

; Account flags:
; a - disconnect player on invalid password
; b - clan tag
; c - this is steamid/wonid
; d - this is ip
; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed)

; Password:
; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw ""
; Change _pw to the value of amx_password_field

; Format of admin account:
;

; Examples of admin accounts:
; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"Admin" "123" "abcdefghijklomprstu" "a"








pierw wpisuje name "Admin" a później "setinfo _pw 123"
  • +
  • -
  • 0

#18 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.10.2008 20:49

to najpierw setinfo potem name..

albo taki trick dla pewnosci

name dsdsds

setinfo _pw 123
name Admin
  • +
  • -
  • 0

#19 adas91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
Offline

Napisano 14.10.2008 20:54

Nic , najlepszym rozwiązaniem wg mnie ,że któryś był by dobry ;d i sam to spróbował zrobić (z tym adminem) , no ale przecież nie będę płakać.
Pozdrawiam kolas

[ Dodano: 14-10-2008, 22:18 ]
Już problem rozwiązany :)
Trzeba bylo tutaj to zrobic SteamsteamappsTwój_Nickdedicated servercstrike , a ja robiłem w SteamsteamappsTwój_Nickcounter strikecstrike ... nie pomyślałem a wasz błąd ze mi nie powiedzieliście :P ja pisałem ze ja nie jestem jakiś "pro elo ogar" w tych sprawach .
Pozdrawiam kolas
  • +
  • -
  • 0

#20 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 15.10.2008 14:50

To nie nasz błąd tylko Ty nie myślisz... CLOSE
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych