Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z banem na config


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ExuS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:175
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 12.09.2010 15:51

Witam. Używam pluginu ban na config na swoim serwerze. Chciałem przetestować plugin i zbanowałem sam siebie. Pousuwałem wpisy setinfo. Włączę cs, wejde na serwer, wszystko spoko. Wyjdę i spróbuję znów wejść to "Jesteś zbanowany na tym serwerze". Muszę wyłączać i włączać csa. Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0
Serwery na sprzedaż - http://forum.gamehostingtalk.pl/showthread.php?12427-Serwery-sieci-GoldenGaming-pl

#2 Vip3R

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • GG:
  • Lokalizacja:Stasiówka
Offline

Napisano 14.09.2010 12:33

Spróbuj usunąć cały plik config.cfg i włączyć CS'a. Zobacz, czy jak wejdziesz na serwer i z niego wyjdziesz, to będziesz mógł na niego wejść ponownie.
  • +
  • -
  • 0

#3 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 14.09.2010 13:48

Jak użyłeś któregoś z extreme banconfigów to jest tam opcja unban :P
  • +
  • -
  • 0

#4 ExuS

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:175
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 14.09.2010 20:27

Po usunięciu configa jest tak samo.
  • +
  • -
  • 0
Serwery na sprzedaż - http://forum.gamehostingtalk.pl/showthread.php?12427-Serwery-sieci-GoldenGaming-pl

#5 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 14.09.2010 21:49

Zrób reinstala csa i to powinno pomóc ;]
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych