Tematy do zamknięcia.
Gość__* 14.10.2008
Dziś Saper napisał mała sugestię żeby zamykać wszystkie tematy w działach Artykuły / Instrukcje ... Co jakiś czas, znajdzie tak bystry user, że pisze właśnie tam. Myślę, że to dobre rozwiązanie. Co wy na to
Abes Mapper
14.10.2008
Gość__* 14.10.2008
No tylko artykuły, bo za 2 lata każdy temat będzie mieć z 30 stron ... jak nie 100 ....No ale dziwnie to będzie wyglądało takie wszystko pozamykane
Abes Mapper
14.10.2008
To wszystkie tematy zostaną? Czy będzie trzeba to wszystko od nowa pisać?
Gość__* 14.10.2008
Wszystko zostanie, jedynie co zostanie utracone to rangi .. Ale bez OT. Proszę o zdanie do w/w pytania.To wszystkie tematy zostaną? Czy będzie trzeba to wszystko od nowa pisać?
Saper
14.10.2008
taka moja sugestia
MafiaDL
14.10.2008
Pozamykac i na koncu poradnika napisac " Jezeli ma ktos jakis problem z poradnikiem proszę zalozyc nowy temat w dziele Problemy i dokladnie go opisac "
to juz widze ile bedzie tematów fast download
Kyrtap
14.10.2008
mgr inż. Pavulon
15.10.2008
może nie tak dużo bo ludziom nie chce się przeglądać poprzednich postów jak ma 10 strono juz widze ile bedzie tematów fast download
![]()
ja jestem za zamknięciem
Gość__* 25.10.2008
mgr inż. Pavulon
25.10.2008
ale i tak byłbym bardziej za zamknięciem tematów starszych niż np 14dni
bezel85
26.10.2008
Ja uważam, że wszystkie tematy z działu "Artykuły i instrukcje" powinny zostać "odświeżone" - tzn każdy powinien zostać napisany od nowa, tyle, że powinien być zaje....iście wyczerpujący aby prawdopodobieństwo zdublowanie tego samego problemu spadło do zera. To jednak nie wystarczy.
Musicie zmusić użytkowników ( metodą ostrzeżeń i banów tymczasowych ) do tego by w zakładanym temacie wyszczególnili swój problem. Tytuł takiego tematu powinien wyglądać tak :

, a nie tak :

Rozumiecie o co chodzi ?
Jak wejdzie taki Kowalski to popatrzy na to forum, zobaczy te wszystkie "MAM PROBLEM" (patrz wyżej / ) i co zrobi ?
Myślicie, że będzie je przeglądał w poszukiwaniu odpowiedzi na dręczący go problem ?
NIEEEEEEE
Doda kolejny "MAM PROBLEM"
Druga sprawa : uważam, że działy "Pytania" i "Problemy" powinny zostać połączone.
Szkoda, że nie dostane "Pomógł"
mgr inż. Pavulon
26.10.2008
a to chyba jokewszystkie tematy z działu "Artykuły i instrukcje" powinny zostać "odświeżone" - tzn każdy powinien zostać napisany od nowa, tyle, że powinien być zaje....iście wyczerpujący
bezel85
26.10.2008
a to chyba jokewszystkie tematy z działu "Artykuły i instrukcje" powinny zostać "odświeżone" - tzn każdy powinien zostać napisany od nowa, tyle, że powinien być zaje....iście wyczerpujący
Pavulon, "...mają być odświeżone i zamknięte jednocześnie !"
Gość__* 26.10.2008
Czysta utopia ;>Musicie zmusić użytkowników ( metodą ostrzeżeń i banów tymczasowych ) do tego by w zakładanym temacie wyszczególnili swój problem.
Wypowiadać, może jakieś inne pomysły :&
bezel85
26.10.2008
drogi kur3czku,
Chyba nie zaprzeczysz, że zaistniały Problem jest tylko i wyłącznie winą całej administracji
- Dlaczego ? -
Gdybyście od początku zaostrzali *Regulamin* to nie byłoby tego problemu.
Rozumiem, że nie chciałeś w pewien sposób "odstraszać" ludzi każąc ich "warn`ami" i BANami. Zależało Ci na klienteli..., no ale coś za coś
Odnośnie banów to nie muszą to być bany permanentne, tylko takie na tydzień.
Gość__* 26.10.2008
Nie przykładałem do tego takiej wagi, w dziale "Pluginy" też proszą o pomoc, komentują więc wieszChyba nie zaprzeczysz, że zaistniały Problem jest tylko i wyłącznie winą całej administracji
- Dlaczego ? -
Gdybyście od początku zaostrzali *Regulamin* to nie byłoby tego problemu.
Rozumiem, że nie chciałeś w pewien sposób "odstraszać" ludzi każąc ich "warn`ami" i BANami. Zależało Ci na klienteli..., no ale coś za coś
grankee
31.10.2008
[ Dodano: 31-10-2008, 20:01 ]
Kolejna sprawa to nazwy postów, kolejne 100% racji bezel, sam jak wchodzę i czytam "problem" lub "prośba o przerobienie" to albo nawet nie zaglądam, albo kasuję. Prostą sprawą jest, że jeżeli szukając rozwiązania problemów widzisz same tematy o nazwie "problem" to się nie chce szukać i pisze się kolejny temat. Jeśli ktoś jest na tyle niezaradny, że nie potrafi nazwać tematu "Przerobienie mapchooser4" a w opisie tematu(który niestety często jest zaniedbywany) wpisać "Nie votować ostatnich 5 map" no to chyba powinien iść do szkoły, a nie pisać po forach.