Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

błąd get_uesr_maxspeed


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Majster91

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:10
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 11.09.2010 00:47

Witam od dluszeczgo czasu wyskakuje mi error w logach co powoduje crash serwera.Chodzi o gest_user_max_speed wie ktos jak to naprawic albo co z tym zrobic zeby bylo dobrze.

Kawałek Loga:

10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:11: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:11: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:58:12: [FUN] Invalid player 1
L 09/10/2010 - 23:58:12: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "ozi_diablomod.amxx")
L 09/10/2010 - 23:58:12: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 09/10/2010 - 23:58:12: [AMXX] [0] ozi_diablomod.sma::client_PreThink (line 1688)
L 09/10/2010 - 23:59:57: Start of error session.
L 09/10/2010 - 23:59:57: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100910.log")
L 09/10/2010 - 23:59:57: [AMXX] Run time error 4 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") - debug not enabled!
L 09/10/2010 - 23:59:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


Dpisuje debug i nie dziala.
  • +
  • -
  • 0

#2 ...

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 11.09.2010 00:55

if(is_user_alive(id)) get_user_maxspeed....

#3 Majster91

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:10
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 11.09.2010 00:56

Ale co z tym mam zrobic?
  • +
  • -
  • 0

#4 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 11.09.2010 07:31

Pffff.
[5.8d/5.9l] Błąd get_user_maxspeed w error_ logach. - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych