Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z serwerem w zakładce "internet"


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 gRalu

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Lokalizacja:a tam...
Offline

Napisano 10.09.2010 21:39

Cześć
Po długich godzinach spędzonych w google na szukaniu dobrej metody skapitulowałem i postanowiłem poprosić kogoś z aby mi pomógł. Otóż nie wyświetla mi się serwer w zakładce internet.

Szczegóły serwera.
-stoi na serwerze dedykowanym własnym
-mam najnowsze dproto
-próbowałem z komendami "-master" oraz "-nomaster" i dalej nic
-próbowałem również różnymi metodami uruchamiać serwer

Bardzo proszę, jeśli to możliwe o wskazanie potencjalnych przyczyn. Jaki pliki za to odpowiadają.

Bardzo proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych