Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Witam CODMOD nie działa pomocyWitam cod mod mi nie dziala co robic ???? pomocy pls


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcino256

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:22
  • Imię:lol
  • Lokalizacja:KRK
Offline

Napisano 09.09.2010 18:59

Witam mam problem z codmodem po resecie serwera CodMod nie dziala wcześniej działał sam robiłem

ale niechcacy jeden z H@ serwera dał reset i wszystko sie usunelo więc robilem od nowa wszysktko

włożyłem tam gdzie trzeba dopisalem QTM_CodMod.amxx do plugins.ini i nie działa przed resetem robilem

tak samo i działało a teraz nie. Co robic a i w logach też nic niema tylko pisze:

L 09/09/2010 - 19:04:24: -------- Mapchange to de_dust2 --------

Ja w tym log nic nie widze a wy ??? co zrobic pomocy PLS

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 09.09.2010 19:11

moduły włączone? pewnie .amxx w plugins nazywa się qtp_codmod.amxx a w pliku masz QTM_CodMod.amxx, sprawdź to, a działa Ci w ogóle amx? ;P
  • +
  • -
  • 0

#3 Skazany

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:105
  • GG:
  • Lokalizacja:Tu i Tam
Offline

Napisano 09.09.2010 19:28

Odblokuj moduły
Do plugins.ini dopisz QTM_CodMod.amxx
Plik .amxx wrzuc do folderu plugins
Plik .sma wrzuc do folderu scripting
Cvar'y dodaj do amxx.cfg

#4 CSVision

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.09.2010 08:36

ciekaw jestem czy te modele chociaz wrzuciles tam gdzie trzeba?
  • +
  • -
  • 0

#5 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 10.09.2010 08:57

CSVision, jakby modeli nie wrzucił to by serwer był ciągle off...

AMXX wogóle. włączony? : P
Sprawdź amx_plugins czy jest plugin ; p
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych