Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Roundsound - problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Karim

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Międzyrzec Podlaski
Offline

Napisano 09.09.2010 18:34

Witam. Mam problem z roundsoundem - Alternative End Round Sounds - Nieoficjalny polski support AMX Mod X - korzystam z tego roundsounda. Robiłem wszystko tak jak jest w instrukcji i nie działa mi ;/ soundy wrzuciłem chyba dobrze cstrike/sound/misc/elita/ ale nie działa. Cvary też ustawiłem, a do roundsound.ini wpisałem to co ma odtwarzać. Oto log:

L 09/09/2010 - 19:28:53: -------- Mapchange to de_nuke --------
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Loading File: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita1.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita2.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita3.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita4.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita5.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita6.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita7.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita8.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita9.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita10.mp3"

L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita11.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] Error - Inexistent File: "sound/misc/elita/elita12.mp3"
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 CTs Sounds ]
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 09/09/2010 - 19:28:53: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 Ts Sounds ]

  • +
  • -
  • 0

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 09.09.2010 18:38

Google Translate
na pewno dobrze all wgrałeś??
  • +
  • -
  • 0

#3 Karim

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Międzyrzec Podlaski
Offline

Napisano 09.09.2010 20:07

no raczej wszystko dobrze wrzuciłem :/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych