Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Round Sound, dziwny problem z odtwarzaniempomocy!!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Smarki

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Bart
  • Lokalizacja:Gliwice / Włodawa
Offline

Napisano 09.09.2010 13:28

Witam wszystkich,

jak w temacie, mam problem z round sound'em. Wiem, że to wyświechtany temat i będziecie mnie odsyłać linkami do podobnych postów, ale wierzcie mi, że wszystkie przeczytałem i dalej nie chce mi działać muzyka na serwie. Opiszę problem:
Korzystam z Alternative End Round Sounds (http://amxx.pl/alter...ounds-t130.html). Wgrywam wszystko jak należy, tam gdzie trzeba, dopisuje cvary, do pliku plugins.ini dopisuje plugin i na serwerze, gdy mam np. 8 wgranych mp3 to odtwarza jedną i to czasem. Co utwierdza mnie w przekonaniu że serwer czyta plugin, wszystko jest jak należy.

Spytacie zaraz o plik .ini. Tam też wszystko jest jak należy. Ścieżka jest poprawna.
; CT Sounds
"sound/misc/Muza/smar.mp3" "CT"
"sound/misc/Muza/smar1.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/Muza/smar2.mp3" "T"
"sound/misc/Muza/smar3.mp3" "T"

przy cvarze: erc_random_precache "2"

gdzie Muza to folder, w którym mam te .mp3.

Zauważyłem, że jak odpala ten jeden utwór, to nie leci do końca, tylko przerywa od razu gdy zaczyna się start nowego respown'a. To chyba jest istotne. Zamiast muzyki, która trwa 15 sekund przerywa gdzieś po 10. sekundach.

Poza tym jeśli chodzi o .mp3 to najpierw robiłem swoje i jedna działała. Ale tak samo działała jak ta teraz, którą wrzuciłem. Leciała, do czasu gdy skończył się respown. Podkreślam, że korzystam teraz ze sprawdzonej muzy, która działa na innych serwach. Więc to raczej nie wina mp3.

Bardzo proszę Was o pomoc, jeśli ktoś ma jakieś sugestie, albo miał taki sam problem, piszcie. Będę wdzięczny, rozdam plusy czy co tam tylko mogę Wam dać za pomoc :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Skazany

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:105
  • GG:
  • Lokalizacja:Tu i Tam
Offline

Napisano 09.09.2010 13:49

Korzystam z Alternative End Round Sounds (http://amxx.pl/alternative-end-round-sounds-t130.html).
Mogłeś dać w URL lepiej przekierować
w ogóle odtwarza ci to w cs?
Wpisz w konsoli
mp3 play sound/misc/Muza/nazwa_piosenki.mp3
nazwa_piosenki to twoja piosenka
Jak nie działają wszystkie to znaczy że format khz czy coś takiego.
Powinno być 44
A jak nie to wpisz w google RoundSound by HBK
I 1 link kliknij.Tam od razu też masz fastdl do piosenek szybko się ściąga
Polecam!
Dzięx z góry

#3 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 09.09.2010 13:58

Pokaz logi




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych