Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

łąd na serwerze


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateuszmi

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 08.09.2010 20:39

Witam, mam dwie sprawy:
1.Gdy mój kolega próbuje się ze mną połączyć wyskakuje mu taki błąd:

Mod_LoadBrushModel: sprites/fireworks/bflare.spr has wrong version number (1329865020 should be 30)

Gra się wyłącza i wbija na pulpit.
3 innym kolegom działa bez problemu

2. Jak zrobić żeby na serwer mogli wbić także osoby z Steam?
  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6032
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.09.2010 21:52

1.niech usunie ten plik u siebie ( sprites/fireworks/bflare.spr )
2.raczej osoby ns :F bo steam to jest zawsze dproto zainstaluj
  • +
  • -
  • 1

#3 mateuszmi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 09.09.2010 14:18

kolega usunął ten plik, pobrał mu się na nowo i dalej jest ten błąd :(
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 09.09.2010 14:39

Mod LoadBrushModel: wrong version number (0 should be 30) - Gold Source (PC) - Knowledge Base - Steam Support

#5 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 09.09.2010 14:41

masz WEW i ZEW ip??

zainstaluj dproto 4.8
  • +
  • -
  • 1

#6 mateuszmi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 10.09.2010 15:10

Mod LoadBrushModel: wrong version number (0 should be 30) - Gold Source (PC) - Knowledge Base - Steam Support


Niestety kolega ma Non Steam, a to jest rozwiązanie dla klientów posiadających steam
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych