Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działający RoundSound!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Scizor

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
Offline

Napisano 07.09.2010 15:18

Witam.

Od niedawna z kolegami robie server ffa. Zawsze naszym utrapieniem był RS. Otóż , wgraliśmy plugin alt_end_round_sounds. I tak chodzą piosenki , ale stare (tzn. wgraliśmy swoje ale i tak idą te co były wcześniej!). Dlaczego nie działa? W linku (ponieważ na załącznik jest za duży) podałem plik .sma , .amxx , paczke moich piosenek i plik gdzie powinno wpisywać się piosenki.
proszę o pomoc!


przeklej.pl - roundsound .zip. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl

Dziękuje i jeszcze raz proszę o pomoc,
Scizor
  • +
  • -
  • 0

#2 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 07.09.2010 15:36

Nie mam czasu tego sciagać, ale zadam ci takie pytanie czy jak wgrywałeś nową muzykę to zmieniałeś jej nazwe i wrzucałeś do odpowiedniego pliku? Czy np była "nutka1" i ty po prostu nadpisałes ją nową nutką o nazwie "nutka1"
  • +
  • -
  • 0

#3 Scizor

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
Offline

Napisano 07.09.2010 15:58

no nową muzyke podmieniłem na na tą starą (wcześniej zmieniłem nazwe na tą samą [wtedy to było qw1 , qw2]).

Lecz już działa , ale jest jeden problem,

aczkolwiek powtarzają mi się piosenki - np. Jump To the base jest 4 razy , potem jest raz coś innego , a potem 3x znowu co innego. Rozumita?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych