Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Muzyka csdm


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 dziadek15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 08.09.2010 17:54

Mam komende devoleper 1 to w konsoli takie cos
S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav Missing RIFF/WAVE chunks sound/misc/muza/k4f2.mp3 is a stereo sample Missing RIFF/WAVE chunks sound/misc/muza/k4f2.mp3 is a stereo sa


#22 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.09.2010 18:06


#include <amxmisc>



new muza[][]={

	"misc/muza/k4f.mp3",

	"misc/muza/k4f2.mp3",

	"misc/muza/k4f3.mp3",

	"misc/muza/k4f4.mp3",

	"misc/muza/k4f5.mp3"

}



public plugin_init()

{

	register_plugin("Misc","1","BOT")

	set_task(60.0, "MusIcON",0,_,_,"b")

}

public MusIcON()

{ 

	client_cmd(0,"play mp3 ^"sound/%s^"",muza[random_num(0,sizeof(muza)-1)])

}

public plugin_precache()

{

	for(new i =0;i<sizeof(muza);i++){

		precache_sound(muza[i])

	}

}

  • +
  • -
  • 0

#23 dziadek15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 08.09.2010 18:21

ciągle to samo
S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav
S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav
Missing RIFF/WAVE chunks
sound/misc/muza/k4f5.mp3 is a stereo sample
Missing RIFF/WAVE chunks
sound/misc/muza/k4f5.mp3 is a stereo sa
możecie pierw sprawdzić pluga potem dawac?

Użytkownik dziadek15 edytował ten post 08.09.2010 18:29


#24 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 08.09.2010 18:48

Testuj.

Załączone pliki



#25 dziadek15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 08.09.2010 18:58

no i jak zwykle nie dziala ehhh nie wiem co robić
S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav Missing RIFF/WAVE chunks sound/misc/muza/k4f5.mp3 is a stereo sample Missing RIFF/WAVE chunks sound/misc/muza/k4f5.mp3 is a stereo sa

oco lazi?
S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav S_LoadSound: Couldn't load /mp3.wav


#26 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 08.09.2010 19:13

:D leci ci w ogóle muza ?

To jest pewnie od jakiegoś innego pluga :D bo tak to by ścieżka z SMA wyskakiwała :P

Załączone pliki


Użytkownik hardbot edytował ten post 08.09.2010 19:15


#27 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.09.2010 09:23

Nie "play mp3" tylko "mp3 play"
  • +
  • -
  • 1

#28 outsider

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Bath
Offline

Napisano 09.09.2010 10:05

Pan moderator naprawił plugin :kwiaty: teraz działa jak należy.

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#29 dziadek15

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:157
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 09.09.2010 11:54

Abesie dziękuję ci ;]mam pytanko czemu twoja str nie dziala?

09 wrzesień 2010 - 17:33:
można zamknąć




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych