Voices Management
Dawidson111
20.05.2014
Da radę to ustawić tak, aby ludzie z danego teamu mogli rozmawiać między sobą nawet jeśli są martwi ?
Mianowicie tak jak jest na turniejowych w CS:GO.
Rozmawiać mogą między sobą martwi i żywi w CT, ale TT tego nie słyszy i na odwrót.
bolek_stw
04.06.2014
Da radę to ustawić tak, aby ludzie z danego teamu mogli rozmawiać między sobą nawet jeśli są martwi ?
Mianowicie tak jak jest na turniejowych w CS:GO.
Rozmawiać mogą między sobą martwi i żywi w CT, ale TT tego nie słyszy i na odwrót.
vm_deads 0
???
27.04.2015
Mógłby ktoś to przerobić żeby ns słyszeli steam oraz odwrotnie + żeby nie trzeba by było robić żadnego binda?
Użytkownik ??? edytował ten post 27.04.2015 23:57
Marshall
28.04.2015
@UP
Od tego chłopie masz VTC czyli HLDS Voice Transcoder. Ten plugin służy głównie do ustawień "słyszących" i rzeczy związanych z rozmową między adminami oraz opcją mute.
???
28.04.2015
@UP
Od tego chłopie masz VTC czyli HLDS Voice Transcoder. Ten plugin służy głównie do ustawień "słyszących" i rzeczy związanych z rozmową między adminami oraz opcją mute.
Wgrałem wszystko dobrze i nie działa - http://amxx.pl/topic...oicetranscoder/
Użytkownik ??? edytował ten post 28.04.2015 23:19
Kowalsky
29.04.2015
Ten temat raczej nie służy do rozwiązywania problemów z VTC. Załóż swój temat w odpowiednim dziale. Ale stawiam, że przerosła Cie instalacja plugina MetaModa. Załóż swój temat i daj wynik komendy meta list.
Marshall
29.04.2015
Jeśli masz serwer z jakiegoś hostingu, który oferuje automatyczną instalacje pluginów i innych pierdół, to zainstaluj sobie vtc z panelu, będzie Ci łatwiej. Jeśli nie, to wydaje się mi, że nie w to plugins.ini wpisałeś vtc'eka co trzeba.
cstrike/addons/metamod/plugins.ini i tam dopisujesz
linux addons/vtc/vtc.so
Jeśli "to coś" stoi na linuxie.
Jeśli będziesz miał dalsze problemy, to załóż osobny temat iż ten nie jest od tego.
Użytkownik Marshall edytował ten post 29.04.2015 13:13
RaDoMianek
29.05.2015
A ja nadal mam z tym problemy, wszystko ustawiam jak potrzeba, lecz nadal wypisując /vm widzę, ALIVES hear ALIVES czy coś takiego, a ja chcę tylko TEAM, a żywi wszystkich
bolek_stw
30.05.2015
zmień w .sma ustawienia na takie jakie chcesz -skompiluj
nie musisz wtedy wpisywać cvarów do amxx.cfg
takich ustawień plugin będzie musiał używać jako standardowe...
michal7840
01.06.2015
U mnie plugin nie działa dobrze, mianowicie w rozmowie do admina wszyscy gracze słyszą co gadam, amx_mute nie mutuje (niby pokazuje że mutuje ale nie mutuje )
Cold_Fire
16.07.2015
Chciłabym, żeby nie było na czacie tego powiadomienia, że admin mówi:
Jak to zrobić?
dredek
09.10.2019
Witam sory za odkop ale którą scięzkę zmienić aby zmienić flagi admina ?
W .sma na początku kodu, 2 linijka:
#define ADMIN_VOICE ADMIN_CHAT
ori
10.10.2019
#define ADMIN_VOICE ADMIN_CHAT
No tak ale na co to zmienic bo ja tam nie widze zadnej flagi? A chce ustawić taką zeby admin był czytany jako zwykły gracz?
dredek
13.10.2019
#define ADMIN_VOICE ADMIN_CHATNo tak ale na co to zmienic bo ja tam nie widze zadnej flagi? A chce ustawić taką zeby admin był czytany jako zwykły gracz?
No ja nie wiem na jaką flagę chcesz ustawić
ADMIN_CHAT to flaga "i". Wejdź sobie w rozpiskę flag pod tym linkiem: https://amxx.pl/topic/60353-flagi/
I podmień ADMIN_CHAT na taką flagę jaka Cie interesuje.
Vanilla
01.02.2021
Sorka za odkop, ale mam problem, gdy binduje "+adminvoice" to na czacie pojawia sie to: