Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie wyświetla nowych klas...(Klas 23)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 04.09.2010 14:36

Miałem zrobione 22klasy łącznie z zerową, dodałem dwie nowe klasy (hp,nazwa,enum). Pozamieniałem wszystkie lx[22] na lx[24]. I nie wyświetla ich w menu.
(Mimo iż dodałem klawisze 2nowe i do handlera)

Co zapomniałem zmienić/zrobić?

04 wrzesień 2010 - 15:44:
new flags[21]
	get_cvar_string("diablo_classes",flags,24)

jaki dać flags? 25?
  • +
  • -
  • 1

#2 materatzowy

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:35
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 04.09.2010 14:59

Miałem zrobione 22klasy łącznie z zerową, dodałem dwie nowe klasy (hp,nazwa,enum). Pozamieniałem wszystkie lx[22] na lx[24]. I nie wyświetla ich w menu.
(Mimo iż dodałem klawisze 2nowe i do handlera)

Co zapomniałem zmienić/zrobić?

04 wrzesień 2010 - 15:44:

new flags[21]
	get_cvar_string("diablo_classes",flags,24)

jaki dać flags? 25?


Zkompilowales do .amxx ???

#3 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 04.09.2010 15:19

No raczej? :D Jak miałbym nie skompilować... Nawet jak nie spałem 2dni to kompilowałem... ;P

Zbędny post. ;] Proszę o odpowiedź dot. tych flag : P

Aha i jbc. mój CVAR diablo classes:
diablo_classes "abcdefghijklmnopqrstuvw" //23 litery

  • +
  • -
  • 1

#4 Pawex

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 94
Zaawansowany

  • Postów:381
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 05.09.2010 15:25

A czemu nie 24 litery??
  • +
  • -
  • -1

#5 camilost

    ^ BotQ - STER.owiec ^

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:968
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 05.09.2010 15:54

Bo mam 23 klasy? Nie wiesz o co chodzi pls nie odpisuj...
new flags[24]
	get_cvar_string("diablo_classes",flags,23)

Zrobiłem tak i poprawnie działa, kolega UP warn? ; /

PS. Wcześniej dodałem tylko do menu opisów klas, a nie do wyboru i klawiszy zapomniałem dodać xD.
@To Close. Nikt nie pomógł tylko nabili posty... : D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych