Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[QTM COD MW MOD] problem z nową klasą


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 02.09.2010 16:40

Siema otóż gdy dodałem nową klase i wgrywam ją na serwer cs mi wywala. po wczytaniu serwera wyłącza się do pulpitu.

w załączniku sma. Amxx kompilator mi to skompilował bez problemu ale i tak jakby nie działą...

bd + za pomoc.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#2 KasztanAD

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.09.2010 16:47

I gdzie ten załącznik?
  • +
  • -
  • 0

#3 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Autor tematu
  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 04.09.2010 13:15

podbijam

Zippyshare.com - QTM_CodMod.sma
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#4 KSC21

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:127
  • GG:
  • Lokalizacja:Rawa Maz
Offline

Napisano 04.09.2010 15:27

wgrywam ją na serwer cs mi wywala

Serwer HLDS?
Dziwne, że plugin ma wpływ na pracę programów komputera O.o
Stawiam, że to nie plugin, tylko jakiś wirus.
Możliwe, że nie wrzuciłeś wszystkich plików/wrzuciłeś je źle...
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na mój serwer CS 1.6 COD MOD 4001 LvL SZYBKI EXP
Dołączona grafika
IP: 91.210.130.90:27067

#5 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Autor tematu
  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 05.09.2010 09:36

o to chodzi że cały mój serwer COD działają bez zarzutu dopiero jak wrzuce z edytowany plugin to nie działa
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#6 KSC21

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:127
  • GG:
  • Lokalizacja:Rawa Maz
Offline

Napisano 05.09.2010 11:19

może wrzuciłeś:
QTM_CodMod.amxx
Fajnie, przerobiłeś i wrzucasz plik:
QTM_CodMod.amxx (1)
AMX MOD X się myli i nie działa, nie wie z czego ma czerpać info :P
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na mój serwer CS 1.6 COD MOD 4001 LvL SZYBKI EXP
Dołączona grafika
IP: 91.210.130.90:27067




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych