Mam stronkę na cba.pl wygląda ona tak: Klin Killers :: Strona Główna Jak widzicie na środku jest napis NAZWA FORUM a powinno być klin killers. W konfiguracji forum wszystko jest zrobione, wydaję mi się, że trzeba to zmienić gdzieś w plikach, ale nie wiem jak. I zainstalowałem dziś na serwie i stronce amxbans, ale jak zrobić, żeby było mniej więcej coś takiego jak tu: PodRemiza :: Counter-Strike 1.6 :: DiabloMoD :: Strona Główna ? Może trzeba zmieniać cała grafike na forum, jeśli tak to ile to mniej więcej kosztuje bo ja się na tym nie znam więc sam nie zrobie takiego czegoś
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Problem z www na cba.pl
Temat rozp. zajcz3k, 01.09.2010 15:54
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 01.09.2010 15:54
Witam.
Mam stronkę na cba.pl wygląda ona tak: Klin Killers :: Strona Główna Jak widzicie na środku jest napis NAZWA FORUM a powinno być klin killers. W konfiguracji forum wszystko jest zrobione, wydaję mi się, że trzeba to zmienić gdzieś w plikach, ale nie wiem jak. I zainstalowałem dziś na serwie i stronce amxbans, ale jak zrobić, żeby było mniej więcej coś takiego jak tu: PodRemiza :: Counter-Strike 1.6 :: DiabloMoD :: Strona Główna ? Może trzeba zmieniać cała grafike na forum, jeśli tak to ile to mniej więcej kosztuje bo ja się na tym nie znam więc sam nie zrobie takiego czegoś
Napisano 01.09.2010 16:45
Baner musisz wgrać
Zrób go, albo zleć to jakiemuś grafikowi na odpowiedni rozmiar przypasowany do twojego obecnego baneru i tyle.. Aaa, jeszcze należy go wgrać
Do plików ze stylem z tego co pamiętam ;]
templates>>nazwa_stylu>>images(lub coś w tym stylu z obrazkami)
Zrób go, albo zleć to jakiemuś grafikowi na odpowiedni rozmiar przypasowany do twojego obecnego baneru i tyle.. Aaa, jeszcze należy go wgrać
templates>>nazwa_stylu>>images(lub coś w tym stylu z obrazkami)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty