Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

BuG Diablo!


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Acerek

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Benek
  • Lokalizacja:Malbork
Offline

Napisano 31.08.2010 08:09

L 08/30/2010 - 18:03:21: Start of error session.
L 08/30/2010 - 18:03:21: Info (map "de_dust") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100830.log")
L 08/30/2010 - 18:03:21: Invalid player id 17
L 08/30/2010 - 18:03:21: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_weapon") - debug not enabled!
L 08/30/2010 - 18:03:21: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/30/2010 - 21:41:36: Start of error session.
L 08/30/2010 - 21:41:36: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100830.log")
L 08/30/2010 - 21:41:36: [FUN] Invalid player 2
L 08/30/2010 - 21:41:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "set_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 08/30/2010 - 21:41:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/30/2010 - 21:41:37: [FUN] Invalid player 2
L 08/30/2010 - 21:41:37: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "set_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 08/30/2010 - 21:41:37: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Następny bug ,czy oprócz wklejenia w sma. jakiejś linijki trzeba jescze coś zrobić (skompilować) a ja nie ogarniam jak to sie robi
  • +
  • -
  • 0

#2 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 31.08.2010 10:16

w plugins ini zamiast :

dbmod_5.9l.amxx

daj

dbmod_5.9l.amxx debug

To powinno dzialac/
  • +
  • -
  • 0

#3 slowly

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:270
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 31.08.2010 10:21

Co do set_user_maxspeed to:

Znajdź:
public client_PreThink ( id ) 
{
pod dodaj:
if(!is_user_alive(id)||is_user_bot(id)) return PLUGIN_CONTINUE





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych