Dziś dorzuciłem na serwer pluginy które może by coś tam "psuły" a mianowicie:
-Ostatnia runda - dokończymy ją
-WarmUP (chociaż tu to nie wiem co mogło by nawet psuć kumpel mi powiedział aby wrzucić

)
I Zero problemów ze strony obu pluginów
Cvar powinnien działać wpisany w amxx.cfg / server.cfg
A co do tego Cvara tak działa on wrzucony do
amxx.cfg można tam zmieniać wartość bez konieczności kompilowania całości
Lecz jeszcze na koniec zauważyłem coś takiego mianowicie mapcycle_night jest źle czytany jeśli jest w nim mniej map niż ustawione mp_lastplayed
Dokładniej mówiąc zmieniłem sobie mp_time2 na godzinę 14 tak aby niby była noc obecnie gdyż chciałem sprawdzić jak zachowuje się plugin w nocy
mp_lastplayed jest ustawione na 10 a w mapcycle_night jest 5 map (w mapcycle jest ich 20)
I gdy serwer ma wybierać nextmape myślałem że będzie on wybierać mapę z mapcycle_night po prostu w kolejności góra dół lecz plugin losuję wtedy mapę z mapcycle (day)
Czy to ja coś zwaliłem

Czy to po prostu jakiś błąd ze strony mapcycle_night ( za mało map nie może tutaj byc ?)
EDIT:
Nie ważne to co pisałem z tym błędem cvary mi się pomieszały tylko
plugin działa znakomicieReinstal Map-Day/Night pomógł mi poprstu
Jeśli w mapcycle_night jest mniej map niż ustawione w mp_lastplayed to mapy czyta z mapcycle_night od góry do dołu czyli prawidłowo

Lecz wtedy logach można znaleść taki o to error
L 09/06/2010 - 14:27:09: Start of error session.
L 09/06/2010 - 14:27:09: Info (map "de_nuke") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100906.log")
L 09/06/2010 - 14:27:09: Invalid cellvector handle provided (6:3:3)
L 09/06/2010 - 14:27:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "random_map.amxx") (native "ArrayGetString") - debug not enabled!
L 09/06/2010 - 14:27:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
Użytkownik Sunfer edytował ten post 06.09.2010 13:37