Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bug diablo!


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Acerek

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Benek
  • Lokalizacja:Malbork
Offline

Napisano 30.08.2010 08:03

L 08/29/2010 - 23:43:42: Start of error session.
L 08/29/2010 - 23:43:42: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100829.log")
L 08/29/2010 - 23:43:42: [FUN] Player out of range (0)
L 08/29/2010 - 23:43:42: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 08/29/2010 - 23:43:42: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Co mam zrobić żeby zlikwidować ten błąd?
  • +
  • -
  • 0

#2 slowly

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:270
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.08.2010 08:57

Proszę. Tu jest łatka, która likwiduje ten bug.
[5.9l] Błąd "native error (native "set_user_frags")" w error logach.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych