←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

AMX BANS - nie mogę dawać banów

Locked

• +
  • -
Mody's Photo Mody 29.08.2010

Witam!

Wczoraj zainstalowałem na moim serwerze & forum AMX BANS. Od tego czasu nie mogę dawać banów! Po prostu w AMXMODMENU wybieram Zbanuj gracza (opcja nr. 5), następnie wybieram nick gracza i wyskakuje mi pole do wpisania powodu. Wpisuję ten powód, naciskam ENTER a gracz jak grał tak gra...Jedyne co mogę to Kickować ale wiadomo że to nie skutkuje. Czy możecie mi jakoś pomóc?

Pozdrawiam!
PS. To mój pierwszy post na waszym forum więc jeśli pomyliłem działy - sorry.

hardbot's Photo hardbot 29.08.2010

Jakiej wersji amxbans używasz? próbowałeś wyłączyć amxbans i zbanować?

• +
  • -
Mody's Photo Mody 29.08.2010

Zainstalowałem wersje 5.0. Nie potrafię tego wyłaczyć...Może mi powiesz jak to zrobić? A najlepiej jak tro naprawić bo chciałbym mieć bany na stronie.

• +
  • -
Tyber's Photo Tyber 30.08.2010

Wyłączyć jest bardzo łatwo. w pliku plugins.ini dajesz " ; " przed amxbans.amxx dajesz RR serwera i masz wylaczona AmxBans i mozesz dawac normalnie bany tyle, ze nie beda sie zapisywac. Mialem ten sam problem lecz go nie rozwiazalem bo zaczalem instalowac AmxBans 6.0.1 i mam ten sam problem nie pokazuje mi powodow Banow a jak wpisuje swoj to nie banuje :/ gracz gra dalej.
Edited by Md, 30.08.2010 03:04.

• +
  • -
Magnetix's Photo Magnetix 30.08.2010

Wyłączyć jest bardzo łatwo. w pliku plugins.ini dajesz " ; " przed amxbans.amxx dajesz RR serwera i masz wylaczona AmxBans i mozesz dawac normalnie bany tyle, ze nie beda sie zapisywac. Mialem ten sam problem lecz go nie rozwiazalem bo zaczalem instalowac AmxBans 6.0.1 i mam ten sam problem nie pokazuje mi powodow Banow a jak wpisuje swoj to nie banuje :/ gracz gra dalej.

Brak możliwości banowania na serwerze - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Może to wam pomoże :)
Locked