Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Ostrzeźenie - wyjaśnienie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.08.2010 12:47

Witam, chcialbym sie dowiedziec dlaczego dostalem ostrzezenie?
Za to ze nie umiem, pytam az do skutku i dostaje za to ostrzeżenie?!
Jesli dla tego moderatora jest to oczywiste ze cos powinno byc bo sie zna na programowaniu, a ja nie znam i pytam sie i dostaje za to ostrzezenie?
Sory ale moderator mojego poziomu nie zna...
On jest lepszy Pawn, a ja w innym jezyku programowania:)

Użytkownik Pittero edytował ten post 29.08.2010 12:49

  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.08.2010 13:02

tak to jest jak sie nie chce szukać...
  • +
  • -
  • 0

#3 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.08.2010 13:04

tak to jest jak sie nie chce szukać...

Przyjacielu powiedz mi o jaki temat chodzi...
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.08.2010 13:19


tak to jest jak sie nie chce szukać...

Przyjacielu powiedz mi o jaki temat chodzi...

Klikasz na status warnów i tam all piszę o-o

Knopers	dodana 29 sierpień 2010 - 12:39
Poziom został podwyższony	Twoje wypowiedzi są niskiego poziomu . 
Pytasz się o rzeczy które są już wyjaśnione .
Twoje pytania zazwyczaj są głupie i oczywiste.
Nie czytasz dokładnie tematów i robisz OT.


#5 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.08.2010 13:24

Jesli chodzi o ten temat statusów to tam obrazka nie było ani zadnego linku jak to wyglada... I chcialem sie zapytac co to ma byc bo moze bym tez cos innego wynalazl, bo sam przerabialem statusy i mam fajne i chcialbym sie podzielic...
Wina moderatora ze usunal obrazek/link i nie wiadomo o jaki status chodzi...
  • +
  • -
  • 0

#6 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 29.08.2010 13:47

Wystarczy spojrzeć na tematy Status czy admin_sql .
Jak się nie znasz na czymś to po prostu się nie wypowiadaj a nie robisz OT z twoich domniemań :F
  • +
  • -
  • 0

#7 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.08.2010 13:56

Wystarczy spojrzeć na tematy Status czy admin_sql .
Jak się nie znasz na czymś to po prostu się nie wypowiadaj a nie robisz OT z twoich domniemań :F

Spojrz ze w temacie status nie ma pokazanego przykladu jaki status on potrzebuje...
Czy jako userbar, obrazek jakis wiekszy, tabelke na forum czy co ?
W admin_sql, zle doczytalem i pomyslalem o edycji pliku user.ini przez php :)
Nie martw sie znam sie lepiej od ciebie na php ;] bo tak bym sie w tematach nie odzywal...
  • +
  • -
  • 0

#8 Andrzejos667

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:139
  • Lokalizacja:Urzedow
Offline

Napisano 29.08.2010 17:17

ja mam 3 warny i nie placze.A ty masz 1 i juz placzesz.
Zarobiles na warna i tyle.
Dobranoc
Można zamknąć.I niech sie uczy nasz kolega popełniać błędy i się do nich przyznawać.

#9 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.08.2010 17:45

ja mam 3 warny i nie placze.A ty masz 1 i juz placzesz.
Zarobiles na warna i tyle.
Dobranoc
Można zamknąć.I niech sie uczy nasz kolega popełniać błędy i się do nich przyznawać.

No ale wiesz xD Warny da się odrobić :)

#10 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.08.2010 17:56

Andrzejos667, twoj wiek 13 lat.
A moj 18 wiec bez komentarza...
Chce poprostu sprawiedliwosci.
Bo pomagam komus a mnie warnuja za nic.
  • +
  • -
  • 0

#11 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.08.2010 18:38

Biorę na siebie, warn zostaje, temat wyczerpany.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#12 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.08.2010 08:34

Witam.
W zwiazku ze ten temat zostal zamkniety Ostrzeźenie - wyjaśnienie - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
A ja uwazam dalej ze temat jest niewyczerpany, i nie zostaly uzasadnione powody ostrzezenia pisze ponownie.
Ostrzezenie zostalo dane nieslusznie.
Powodem ostrzezenia nie moze byc to ze cos jest oczywiste dla kogos a dla mnie nie i sie dopytuje...
Kolejny temat Statusy, zapytalem sie jaki status kolega potrzebuje bo screna/www nic nie bylo.
I powiem tak, ze jeden moderator w moim temacie "zaspamowal", i ostrzezenia nie dostal, a ja za chec pomocy i dopytywanie sie dostalem.
Chyba cos nie tak jest?
  • +
  • -
  • -1

#13 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.08.2010 09:57

Knopers	dodana 29 sierpień 2010 - 12:39
Poziom został podwyższony	Twoje wypowiedzi są niskiego poziomu . 
Pytasz się o rzeczy które są już wyjaśnione .
Twoje pytania zazwyczaj są głupie i oczywiste.
Nie czytasz dokładnie tematów i robisz OT.

Przecież jak byk...
Chodzi o to że nie szanujesz czyjeś pracy i glupio się pytasz... zadajesz takie pytania, które już dawno padły na forum.
  • +
  • -
  • 0

#14 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.08.2010 10:21

Jak nie szanuje czyjejs pracy?
Nie moja wina ze wyszukiwarka nie znajduje tego co szukam.
Za kazda pomoc dziekuje, i zglaszam temat do zamkniecia.

30 sierpień 2010 - 10:21:
Jak nie szanuje czyjejs pracy?
Nie moja wina ze wyszukiwarka nie znajduje tego co szukam.
Za kazda pomoc dziekuje, i zglaszam temat do zamkniecia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych