Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowa klasa nie idzie exp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xkono

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 28.08.2010 11:02

Zrobiłem nową klasę i nie leci lvl ani %% pomocy !?
  • +
  • -
  • 0

#2 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 28.08.2010 11:41

Zrobiłem nową klasę i nie leci lvl ani %% pomocy !?


Res tabeli/bazy danych zrob
  • +
  • -
  • 1

#3 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 28.08.2010 12:24

@up
Po co ? Można dodać nową klase bez resetu według tego poradnika
[5.9l] Nowa klasa bez resetu exp (SQL) - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 1

#4 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 28.08.2010 15:35

INSERT IGNORE INTO nazwatabeli (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid, 9, 1, 1 FROM nazwatabeli GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<9;

Czy takie zapytanie mam wysłac czy coś jeszcze usunąć/zmienić ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Emixx.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 28.08.2010 16:12

Musisz przecież zmienić nazwatabeli na nazwę swojej tabeli, w której masz diablo moda xD
  • +
  • -
  • 1

#6 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 28.08.2010 16:24

Musisz przecież zmienić nazwatabeli na nazwę swojej tabeli, w której masz diablo moda xD


Tak wiem że musze to zmienić ale nie wiem czy coś jeszcze zmienić/usunąć.
  • +
  • -
  • 0

#7 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 28.08.2010 19:51


Musisz przecież zmienić nazwatabeli na nazwę swojej tabeli, w której masz diablo moda xD


Tak wiem że musze to zmienić ale nie wiem czy coś jeszcze zmienić/usunąć.


Nic wiecej.
  • +
  • -
  • 1

#8 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 28.08.2010 19:57

dzięki powiedzcie jeszcze jak przesłac zapytanie z gory dzięki oczywiscie leca dla wszystkich reputy :)
  • +
  • -
  • 0

#9 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 28.08.2010 20:01

wtf? jakie zapytanie ? :D
  • +
  • -
  • 1

#10 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 28.08.2010 20:03

wtf? jakie zapytanie ? :D


INSERT IGNORE INTO nazwatabeli (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid, 9, 1, 1 FROM nazwatabeli GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<9; :)
  • +
  • -
  • 0

#11 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 28.08.2010 23:15

Wejdź w baze danych > tabela gdzie masz diablo i u góry będzie napis SQL
I tam to wklej.
  • +
  • -
  • 1

#12 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 29.08.2010 08:54

Mam wejść w tą pierwszą czy w db_tablet? I jak się zabezpieczyc na wszelki wypadek gdyby coś poszło nie tak?

Użytkownik Xkono edytował ten post 29.08.2010 09:35

  • +
  • -
  • 0

#13 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 29.08.2010 14:23

@up
1. Zależy jaką masz tabele od diablo :/ Jeśli db_tablet to tak.
2. Zrób backupa bazy danych.
  • +
  • -
  • 1

#14 Emixx.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 29.08.2010 14:28

Pokaż nam cvary diablo moda w amxx.cfg to Ci powiemy jak nazwać xD
  • +
  • -
  • 1

#15 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 29.08.2010 15:16

To Dołączona grafika czy Dołączona grafika to? :)
  • +
  • -
  • 0

#16 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 30.08.2010 09:06

tak, to.
  • +
  • -
  • 1

#17 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 30.08.2010 09:17

Ale które to pierwsze czy to drugie?
  • +
  • -
  • 0

#18 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 30.08.2010 10:40

Hajtuś rozbrajasz mnie :D
To 2
  • +
  • -
  • 0

#19 false

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:652
  • Lokalizacja:z Polski
Offline

Napisano 30.08.2010 11:11

Hajtuś rozbrajasz mnie :D
To 2


a czemu ? : )

To 2 tak jak napisał OnYk3 (tylko potwierdzam :P)
  • +
  • -
  • 0

#20 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 30.08.2010 11:51

INSERT IGNORE INTO dbmod_tablet (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid, 9, 1, 1 FROM dbmod_tablet GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<9; - Wysłałem takie i klasy nie działaja co było źle?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych