Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z CoD:WM + Nowe Klasy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nemus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.08.2010 15:39

Witam.
Mój problem to Mod CoD.
Zrobiłem wszystko jak trzeba ale nie działa.Tutaj jest wszystko:
[warn="Abes Mapper"]Upewnij się że tekst/kod który dodajesz nie ma w sobie adresów do konkurencyjnych for.[/warn]
Proszę o szybką pomoc.

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 31.08.2010 20:19

  • +
  • -
  • 0

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 27.08.2010 15:49

podaj error lagi i twój sma

+warn dla pana za reklame
  • +
  • -
  • 0

#3 Nemus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.08.2010 16:12

Nie znam się za barzo bys mi powiedzial gdzie sie to sprawdza
  • +
  • -
  • 0

#4 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 27.08.2010 16:16

addons/amxmodx/logs/
i tam masz error_logs czy jakoś tak, daj z najnowszą datą
  • +
  • -
  • 0

#5 Nemus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.08.2010 16:18

L 08/27/2010 - 16:41:47: [AMXX] Plugin file open error (plugin "QTM_CodMod")
najnowsza a to reszta:
L 08/27/2010 - 16:04:33: Start of error session.
L 08/27/2010 - 16:04:33: Info (map "de_dust2") (logfile "error_082710.log")
L 08/27/2010 - 16:04:33: [AMXX] Plugin file open error (plugin "QTM_CodMod")
L 08/27/2010 - 16:16:55: Start of error session.
L 08/27/2010 - 16:16:55: Info (map "de_airstrip") (logfile "error_082710.log")
L 08/27/2010 - 16:16:55: [AMXX] Plugin file open error (plugin "QTM_CodMod")
L 08/27/2010 - 16:29:21: Start of error session.
L 08/27/2010 - 16:29:21: Info (map "cs_havana") (logfile "error_082710.log")
L 08/27/2010 - 16:29:21: [AMXX] Plugin file open error (plugin "QTM_CodMod")
L 08/27/2010 - 16:41:47: Start of error session.
L 08/27/2010 - 16:41:47: Info (map "as_oilrig") (logfile "error_082710.log")
  • +
  • -
  • 0

#6 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 27.08.2010 17:14

nie wgrałeś wszystkich plików potrzebnych do codmod... czyli soundy, modele
  • +
  • -
  • 1

#7 Nemus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.08.2010 17:24

ale w tym codmodzie tylko bylo to

27 sierpień 2010 - 17:33:
a bys mogl podac link z poprawnym codmod?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#8 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 27.08.2010 17:33

No to weź z tego głownego soundy itp. a z tego zmień nazwę na dobrą .amxx
  • +
  • -
  • 0

#9 Nemus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.08.2010 19:32

Sorka za zawracanie glowy ale pisz doslownie damianq bo j w tych sprawach dobry to nie jestem

28 sierpień 2010 - 11:14:
Ale ja mam soundy dodam do zalacznika pokaże cie ale mi sie wydaje ze cos jest jeszcze potrzebne ale podajcie link jak mozecie do tych reczy potrzebnych

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych