Witam , mam taką propozycje aby rozdzielić pluginy np:
Do cs standardowe , [ZM] oddzielnie , [CoD] , [DR] itd.
Na stronie jest przecież już oddzielony dział do Diablo więc myślę że dobrze by było je oddzielić ...
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Pluginy
Temat rozp. masimo, 26.08.2010 14:32
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26.08.2010 15:43
lepszym rozwiazaniem bylo by zamienienie diablo na dzial mody i tam by all byly wrzucane bo teraz robic kategorie dla kazdego moda to bez sensu za duze forum by sie zrobilo

Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Napisano 26.08.2010 15:47
Dokładnie zaraz może wyjdzie jakieś Ultra super mod i trzeba by było znów robić działa o-o a tych modów jest od ***** na forum
Napisano 26.08.2010 17:47
Popieram to co napisał G[o]Q !
hardbot to można zrobić najważniejsze działy dla modów a ostatni dział miałby nazwę "inne mody", sprytne, nie ?
hardbot to można zrobić najważniejsze działy dla modów a ostatni dział miałby nazwę "inne mody", sprytne, nie ?
Napisano 26.08.2010 18:01
a nie może tak być jak jest teraz czyli np [Base Builder] po prostu moderatorzy musieli by o to dbać

Napisano 27.08.2010 20:25
możecie się złożyć na tagi tematów 15$
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych