Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z odczytywaniem Steam przez serwer


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 M|2.B4N|)!T

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 19.08.2010 15:24

Witam. Mam od ponad pół roku serwer i nic w nim nie zmieniałem, aż nagle przestał on czytać steamy, normalnie można grać, lecz gdy wpisujemy status wyskakuje "VALVE_2219412099" itp. gdzie wcześniej pokazywało "STEAM_0:0..." Nic przy serwerze nie było robione, nie działają admini na SID ani IP co jest jeszcze dziwniejsze, jedynym sposobem jest dodawanie ich na nick i hasło. Podejrzewam ,że problem może tkwić w dproto. Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.08.2010 15:33

Zaktualizowałeś dproto, ale nie wgrałeś nowego pliku dproto.cfg, albo odwrotnie, błędna konfiguracja dproto.cfg, powodów może być wiele.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 M|2.B4N|)!T

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 19.08.2010 15:47

przy dproto nic nie robiłem ostatnio jedynie wgrałem nowe mapy , ale od tego raczej by serwer się crashował a nie , nie działały admini na SID i IP.

20 sierpień 2010 - 12:35:
refresh.

20 sierpień 2010 - 14:13:
dobra , problem rozwiązany , do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0

#4 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 20.08.2010 14:48

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: "dobra , problem rozwiązany , do zamknięcia."

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych