Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Reset Statystykpo włączeniu i wyłączeniu serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Barts

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 19.08.2010 12:48

Witam,
Mam duży problem,
Serwer COD MOD działał normalnie zanim nie zmieniłem nazwy serwera i uruchomiłem go ponownie.
Większość lvl zostały usunięte do 1. Ale niektóre lvl zostały.
W plugin.ini ma tak wpisane:
qtm_codmod.amxx debug
Pomocy
  • +
  • -
  • 0

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 19.08.2010 12:59

debug włącza informacje w logach o funkcjach i linjach pluginu tzn że pokazuje gdzie jest jakiś błąd.

a co z tym idzie. masz w cstrike/addons/amxmodx/data/vault
plik od codmoda ?

#3 Barts

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:22
  • Imię:Bartosz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 19.08.2010 13:13

L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazInformacje (line 2026)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [ENGINE] Invalid entity 18
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "qtm_codmod.amxx")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_set_int")
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [0] engine_stocks.inc::set_rendering (line 141)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [1] QTM_CodMod.sma::UsunPrzedmiot (line 1894)
L 08/19/2010 - 13:58:33: [AMXX] [2] QTM_CodMod.sma::client_disconnect (line 1151)

Próbowałem coś naprawić i zmieniłem if(wytrzymalosc_gracza[id]<200) na 100 inne ale nie wiem czy to jest jedyny błąd

19 sierpień 2010 - 19:09:
Problem został rozwiązany, proszę o zamknięcie tematu.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych