Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kompilacja


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xkono

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 19.08.2010 09:43

Znowu mam ten sam problem co poprzednio :\


dbmod_5.9l.sma(560) : warning 217: loose indentation
dbmod_5.9l.sma(561) : warning 217: loose indentation
dbmod_5.9l.sma(7810) : error 017: undefined symbol "EV_I"
dbmod_5.9l.sma(7810) : error 017: undefined symbol "NT_iuser2"
dbmod_5.9l.sma(7810) : warning 215: expression has no effect
dbmod_5.9l.sma(7810) : error 001: expected token: ";", but found ")"
dbmod_5.9l.sma(7810) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.

Proszę o pomoc.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Pro DiabloMod

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:25
  • Lokalizacja:Counter-Strike
Offline

Napisano 19.08.2010 10:12

Wg mnie wszystko dobrze wyglada...

Użytkownik Pro DiabloMod edytował ten post 19.08.2010 10:13


#3 hajtt?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:51
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 19.08.2010 12:05

Wg mnie wszystko dobrze wyglada...


Jakby dobrze wyglądało to by mu działało.
Daj jeszcze raz sma bo mi sie sciagnac nie chce.
  • +
  • -
  • 0

#4 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 19.08.2010 12:27

Proszę bardzo ;
Załączony plik  dbmod_5.9l.sma   216,4 KB  17 Ilość pobrań
  dbmod_5.9l.amxx
  • +
  • -
  • 0

#5 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 19.08.2010 13:19

ten temat powinien składać się z dwóch postów ale poprzez inteligentne odpowiedzi promila i hajta składa się z 5
Załączony plik  dbmod_5.9l (3).sma   225,33 KB  16 Ilość pobrań
  dbmod_5.9l (3).amxx
  • +
  • -
  • 1

#6 Xkono

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 19.08.2010 13:43

ten temat powinien składać się z dwóch postów ale poprzez inteligentne odpowiedzi promila i hajta składa się z 5
Załączony plik  dbmod_5.9l (3).sma   225,33 KB  16 Ilość pobrań
  dbmod_5.9l (3).amxx


Dziękuje leci repucik ale czy mógłbyś jeszcze mi powiedzieć czemu już drugi raz mam ten błąd ?
  • +
  • -
  • 0

#7 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 19.08.2010 13:54


#define NADE_VELOCITY	EV_INT_iuser1
#define NADE_ACTIVE	EV_INT_iuser2
#define NADE_TEAM	EV_INT_iuser3
#define NADE_PAUSE	EV_INT_iuser4
a miales cos takiego

#define NADE_VELOCITY	EV_INT_iuser1
#define NADE_ACTIVE	EV_                     INT_iuser2
#define NADE_TEAM	EV_INT_iuser3
#define NADE_PAUSE	EV_INT_iuser4

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych