Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crash servera cod v2 xD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2010 08:33

L 08/17/2010 - 09:18:09: Start of error session.
L 08/17/2010 - 09:18:09: Info (map "de_rats_2002") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100817.log")
L 08/17/2010 - 09:18:09: [ENGINE] Invalid entity 16
L 08/17/2010 - 09:18:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_set_int") - debug not enabled!
L 08/17/2010 - 09:18:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/17/2010 - 09:18:12: [ENGINE] Invalid entity 16
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/17/2010 - 09:18:12: [ENGINE] Invalid entity 16
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/17/2010 - 09:18:12: [ENGINE] Invalid entity 16
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/17/2010 - 09:18:12: [ENGINE] Invalid entity 16
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "entity_get_int") - debug not enabled!
L 08/17/2010 - 09:18:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 08/17/2010 - 09:18:12: [ENGINE] Invalid entity 16

Jeżeli pomożesz to thx i +
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 18.08.2010 08:36

odblokowane masz moduły?

#3 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2010 08:45

fun
engine
fakemeta
;geoip
;sockets
;regex
nvault
cstrike
csx
hamsandwich


Użytkownik ELOS edytował ten post 18.08.2010 08:45

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 18.08.2010 08:52

Git || Zapodaj SMA.

#5 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2010 08:58

Proszę i poprosił bym żebyś napisał kiedy dasz sma i gdy ściągnę deletnol bo to jest wersja v 1.5 a będę wszystko poprawiał do skutku xD

Załączone pliki


Użytkownik ELOS edytował ten post 18.08.2010 08:59

  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#6 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 18.08.2010 09:26

a i co z tym idzie dodaj obok pluga debug i resetnij serwer potem daj mi logi nowe te z erorrem :D bo z tych nic nie wiem :P

#7 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2010 09:33

Ale debug na końcu sma i skomplikować czy jak.
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#8 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 18.08.2010 09:35

Ale debug na końcu sma i skomplikować czy jak.

Nie.
jak masz w plugins.ini nazwę pluginu dopisaną to zaraz obok dajesz debug tzn wygląda to tak
costamse.amxx debug

#9 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2010 09:38

Załączony plik  QTM_CodMod (2).sma   60,66 KB  26 Ilość pobrań
  QTM_CodMod (2).amxx
może zadziała
  • +
  • -
  • 1

#10 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2010 09:41

KK + za starania i cierpliwość a 2 + jak pomożesz i next pytanie debug się pokaże dopiero jak serwa crashnie ?

18 sierpień 2010 - 09:42:
Kurde złej osobie dałem +xD

18 sierpień 2010 - 09:44:
DarkGL Wykorzystam to jeżeli sposób HardBota nie zadziała.Nie obraź się ale + i tak przez przypadek dostałeś xD
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#11 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2010 10:01

ale debug nie naprawia pluginu -_o daje tylko więcej infa gdzie jest błąd
  • +
  • -
  • 0

#12 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.08.2010 16:39

A ty co dodałeś? do tego sma
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#13 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2010 17:07

nie pamiętam sprawdź sobie funkcja Pokaz coś tam
  • +
  • -
  • 0

#14 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 20.08.2010 08:06

DarkGl Twoje sma i tak nie działa zaraz dodam z ftp error

20 sierpień 2010 - 08:10:
Z Logami nie wiem co i jak trochę tego dużo daje w załączniku

22 sierpień 2010 - 14:35:
REFRESH

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych