Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Nie działa!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 12:45

jasne :)
  • +
  • -
  • 0

#22 slowly

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:270
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2010 12:48

Hmm.. To nie wiem. Po tym:
Could not connect to SQL database.
Mogę stwierdzić, że jest problem w cvarach. Sprawdź czy tam dobrze wszystko wpisałeś.

#23 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 12:51

a może mam zrobić tabele w myphpadmin?
  • +
  • -
  • 0

#24 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 18.08.2010 12:52

Samo sie robi.
Dodales zezwolenia temu userowi na ta baze?
@down
Jaki to ma sens jak wogóle polaczyc sie nie moze?

Użytkownik 0nYk3 edytował ten post 18.08.2010 12:56

  • +
  • -
  • 0

#25 slowly

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:270
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.08.2010 12:52

Tabele powinny zrobić się automatycznie, ale spróbuj.

#26 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 12:57

zrobilem tabele o nazwe dbmod ale i tak nie działą :/
  • +
  • -
  • 0

#27 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 18.08.2010 12:58

Po raz kolejny mowie i pytam.
Samo sie robi.
Dodales zezwolenia temu userowi na ta baze?
  • +
  • -
  • 0

#28 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 12:58

ale tutaj trzeba jakies wartości a ja sie nie znam na tym xD

18 sierpień 2010 - 13:00:
zaraz sprawdze

18 sierpień 2010 - 13:02:
tak ma zezwolenie na ta baze!

18 sierpień 2010 - 13:04:
L 08/18/2010 - 13:50:25: Could not connect to SQL database.
L 08/18/2010 - 13:50:35: 08/18/2010 - 13:50:35 ### MAPA: de_nuke ###
L 08/18/2010 - 13:50:40: Error on Table query: Access denied for user 'allegrow_bartek'@'ks306767.kimsufi.com' (using password: YES)
L 08/18/2010 - 13:50:40: Could not connect to SQL database.
L 08/18/2010 - 13:50:42: Error on Table query: Access denied for user 'allegrow_bartek'@'ks306767.kimsufi.com' (using password: YES)
L 08/18/2010 - 13:50:42: Could not connect to SQL database.
L 08/18/2010 - 13:50:42: Error on Table query: Access denied for user 'allegrow_bartek'@'ks306767.kimsufi.com' (using password: YES)
L 08/18/2010 - 13:50:42: Could not connect to SQL database.
L 08/18/2010 - 13:58:30: Error on Table query: Access denied for user 'allegrow_bartek'@'ks306767.kimsufi.com' (using password: YES)
L 08/18/2010 - 13:58:30: Could not connect to SQL database.
L 08/18/2010 - 13:58:32: Error on Table query: Access denied for user 'allegrow_bartek'@'ks306767.kimsufi.com' (using password: YES)
L 08/18/2010 - 13:58:32: Could not connect to SQL database.
L 08/18/2010 - 13:58:32: Error on Table query: Access denied for user 'allegrow_bartek'@'ks306767.kimsufi.com' (using password: YES)
L 08/18/2010 - 13:58:32: Could not connect to SQL database.

Użytkownik kapucha113 edytował ten post 18.08.2010 13:00

  • +
  • -
  • 0

#29 hajtt?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:51
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 18.08.2010 14:01

(using password: YES)


Zle hasło ehh.
  • +
  • -
  • 0

#30 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 14:10

złe haslo do mysql?
  • +
  • -
  • 0

#31 hajtt?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:51
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 18.08.2010 14:22

złe haslo do mysql?


Tak mi sie wydaje. Też kiedyś miałem taki błąd i zmienilem haslo i chodziło.
  • +
  • -
  • 0

#32 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 14:32

tylko gdzie zmienić haslo do mysql w proserwer.pl
  • +
  • -
  • 0

#33 hajtt?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:51
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 18.08.2010 16:00

niekoniecznie w proserwer masz zle haslo moze w cvarach zle dodalas ?
  • +
  • -
  • 0

#34 kapucha113

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:dsada
Offline

Napisano 18.08.2010 16:39

zmieniłem haslo . wszystko sprawdziłem i nadal nie działa :/
  • +
  • -
  • 0

#35 hajtt?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:51
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 18.08.2010 16:55

zmieniłem haslo . wszystko sprawdziłem i nadal nie działa :/


dodalas czy dodales ? xD grupe masz girl ;P

hmm to nie wiem :/ moze baza jakas zla
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych