Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod 5.9l Problem z info na hud


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 LeOn

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:65
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 16.08.2010 22:22

Mam problem z diablo modem gdy wpisuje np:
/item
/komendy
/pomoc
to takie przykładowe, chodzi mi o to że nie wyświetla sie nic na ekranie a np jak wpiszesz /item go nawet nie masz wyskakuje okno i pisze zabij kogoś aby zdobyć item a tu nic to samo pomoc albo komendy wpisuje i nic się nie wyświetla


Diablo mod wgrany wszystkie modele, plik amxx też, wpisane do plugins.ini cvary do amxx.cfg jedyne co to nie ma klasy bo nie jest połączony serwer z bazą sql ale nawet jak gra się bez klasy zabije się kogoś to dostaje się item powinno się wpisać /item i wyskoczyć powinno okienko z opisem a nie wyskakuje. Mam nadzieje że mi pomożecie.
  • +
  • -
  • 0

#2 slowly

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:270
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 23.08.2010 21:41

Daj swoj amxx.cfg i logi...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych