Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

show interp


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 krily

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:290
  • Lokalizacja:da
Offline

Napisano 15.08.2010 21:59

plugin ktory daje opcje wpisania w konsoli typu amx_show_interp i pokazuje jaki kto ma akalnie interp i możliwość zmiany interpu konkretnemu albo najlepiej all players

Użytkownik krily edytował ten post 15.08.2010 22:20


#2 .::PhaNtoMaS::.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 42
Pomocny

  • Postów:168
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 15.08.2010 23:30

Hmm, z tego co wiem, chyba nie ma takiego dokładnie pluginu jaki byś chciał, oczywiście, może ktoś zrobić hmm myślę, że to nie jest bardzo dużo pracy, ale nie wiem czy się przyda bo, ludzie wolą, albo automatyczne ustawianie wszystkim interpu, albo wybor_interpu, czyli po wejsciu na ser, jeśli ktoś ma zły interp np. nie 0.01 to wyświetla menu z opcjami do wyboru 0.01,02,03,04,05 .., więc jeśli Ci ktoś zrobi taki plugin to bardzo dobrze, ale gdyby Ci nie zrobił, to będziesz musiał skorzystać z jednego z tych 2 pluginów, gdyż są najlepsze, w interpach :

Wymuszanie interpu 0.01 - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Wybor Interpu - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Lub ewentualnie, jeśli chcesz, żeby zmieniało ustawienia cl_updaterate i rate czy jakoś tak i coś jeszcze to wybierz to :

Poprawne rate - wymusza i sprawdza ex_interp, cl_updaterate oraz rate - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

I jeśli coś to dysponuje też wersją wymuszanie interpu, z napisem po boku przeźroczystym niebieskim napisem, twój interp został ustawiony na...

Pozdrawiam
Phantomas
  • +
  • -
  • 1

#3 krily

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:290
  • Lokalizacja:da
Offline

Napisano 16.08.2010 08:30

tak tak tylko wiem na 100% ze jest plugin który po wpisaniu amx_show_interp pokazuje interpy all graczy kiedyś go używałem a teraz nie mogę go odnależć

#4 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.08.2010 10:02


#include <amxmodx>

#define PLUGIN "Show Interp"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Mochi"

new Float:interp[33]

public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("amx_show_interp","interp_show",0)
}
public client_connect(id)
query_client_cvar(id, "ex_interp", "saveInterp");

public saveInterp(id, const cvar[], const value[])
{
interp[id] = str_to_float(value)
}
public interp_show(id)
{
new players[32],count,name[32];
get_players(players,count)
for (new i = 1; i <= count; i++)
{
get_user_name(i,name,31);
client_print(id,print_console,"#%d %s - %f",i,name,interp[i]);
}
}


sprawdź
  • +
  • -
  • 1

#5 Ortega

    mów mi Orti

  • Power User

Reputacja: 361
Wszechpomocny

  • Postów:640
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 16.08.2010 10:03

Masz tu plugin ale nie gotowy do końca, trzeba jeszcze zrobić tablicę dla wszystkich graczy z interpem i posortować Float'y, żeby poprawnie wyświetlić. Może się ktoś tym zainteresuje :)
#include < amxmodx >
#include < amxmisc >

#define S_FLAG ADMIN_KICK

new Target;
new g_iChoose;

public plugin_init( ) {
register_plugin( "amx_interp", "1.0", "Ortega" );
register_concmd( "amx_interp", "ShowInterp", S_FLAG, "< player , @TEAM , *>" );
}

public ShowInterp( id , level , cid ) {
if( !cmd_access( id , level , cid , 2 ) )
return PLUGIN_HANDLED;

new ArgV[36];
read_argv( 1, ArgV , sizeof ArgV - 1 );

if(ArgV[0] == '@')
{
switch( ArgV[1] )
{
case 'C' , 'c':
{
g_iChoose = 1;
query_client_cvar(id, "ex_interp", "CvarCallBack");
}
case 'T' , 't':
{
g_iChoose = 2;
query_client_cvar(id, "ex_interp", "CvarCallBack");
}
}
}
else if(equal( ArgV , "*"))
{
g_iChoose = 3;
query_client_cvar(id, "ex_interp", "CvarCallBack");
}
else
{
Target = cmd_target(id , ArgV , 10);
if(!is_user_connected(Target))
return PLUGIN_HANDLED;

g_iChoose = 4;
query_client_cvar(id, "ex_interp", "CvarCallBack");
}
return PLUGIN_HANDLED;
}

public CvarCallBack(id, cvar_name[], cvar_value[]) {

new szName[33], iPlayers[32];
new pnum;

switch(g_iChoose) {
case 1:
{
get_players(iPlayers , pnum , "ce" , "CT");
for(new i = 0; i < pnum; i++)
{
get_user_name( iPlayers[i] , szName , sizeof szName - 1 );
console_print(id , "%d) %s - %s", (i + 1) , szName , cvar_value);
}
}
case 2:
{
get_players(iPlayers , pnum , "ce" , "TERRORIST");
for(new i = 0; i < pnum; i++)
{
get_user_name( iPlayers[i] , szName , sizeof szName - 1 );
console_print(id , "%d) %s - %s", (i + 1) , szName , cvar_value);
}
}
case 3:
{
get_players( iPlayers , pnum , "c");
for(new i=0; i < pnum; i++)
{
get_user_name( iPlayers[i] , szName , sizeof szName - 1 );
console_print(id , "%d) %s - %s", (i + 1) , szName , cvar_value);
}
}
case 4:
{
get_user_name( Target , szName , sizeof szName - 1 );
console_print( id , "[AMXX] %s's interp : %s", szName , cvar_value);
}
}
g_iChoose = 0;
}

  • +
  • -
  • 1

#6 krily

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:290
  • Lokalizacja:da
Offline

Napisano 16.08.2010 14:45

ok dzięki każdemu daje rep;)

17 sierpień 2010 - 23:16:
Adm plugin działą ale gdy jest server ns + s to wywal non steamow z bledem


Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 5

#7 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 18.08.2010 03:24

bo ten plugin only steam jest




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych