Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

warmuppro_PL + zmiana grawitacji.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Muminek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 15.08.2010 17:06

Witam,
Proszę o modyfikacje pluginu warmuppro_PL (*.sma załącznik).
Chodzi mi o dodanie grawitacji w czasie rozgrzewki - 400.
A po skończonej rozgrzewce grawitacja wraca do normy.
Da się cos takiego wykonać? Jak tak to byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam,
Kolombo

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 15.08.2010 17:26

zobacz to :)

Załączone pliki



#3 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 15.08.2010 17:49

Nie wiem dlaczego ale nie działa ta grawitacja... Na pewno wszystko dobrze zmienione? Z mojej strony raczej tak, wgrany, restart i nici.
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 15.08.2010 18:02

lokaj to :]

Załączone pliki



#5 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 15.08.2010 18:28

Dalej nie działa... Kompilacja, wstawka, restart, lipa... Ja od strony informatycznej sie nie znam i nie wiem czy to serwer czy to plugin.

15 sierpień 2010 - 23:25:
Cały czas wyskakuje ten error:

L 08/15/2010 - 20:53:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "warmuppro_PL.amxx") (native "set_user_gravity") - debug not enabled!

  • +
  • -
  • 0

#6 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 15.08.2010 22:57

a masz odblokowany moduł FUN ?

#7 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 15.08.2010 23:27

linux addons/amxmodx/modules/fun_amxx_i386.so

tak ma wyglądać plik plugins.ini w metamod? skoro chodzi o odblokowanie modułu
  • +
  • -
  • 0

#8 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.08.2010 00:58

o_O

Heh, Moduły odblokowujesz w cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini
i usuwasz przed wymaganym modułem ;

#9 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 16.08.2010 01:35

odblokowane było i jest.
  • +
  • -
  • 0

#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 16.08.2010 05:56

hardbot czytaj ty czasami dokumentacje:

Float:gravity (jeśli zostawisz puste przyjmie on domyślną wartość równą 1.0 ) - ustala jaką grawitację ma mieć gracz, a podajemy ją w systemie dziesiętnym:

Na przykład :
- 1.0 = 800
- 0.50 = 400
- 0.75 = 600
- 0.25 = 200


A ty dałeś 400.0 :X
  • +
  • -
  • 1

#11 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.08.2010 13:40

hardbot czytaj ty czasami dokumentacje:

Float:gravity (jeśli zostawisz puste przyjmie on domyślną wartość równą 1.0 ) - ustala jaką grawitację ma mieć gracz, a podajemy ją w systemie dziesiętnym:

Na przykład :
- 1.0 = 800
- 0.50 = 400
- 0.75 = 600
- 0.25 = 200


A ty dałeś 400.0 :X

Sorry Men mój błąd :(

Obluczkaj to: :)

Załączone pliki



#12 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 16.08.2010 16:49

Tylko, że teraz ta rozgrzewka w ogóle nie działa... Wcześniej działało ale bez grwaitacji teraz zero.

16 sierpień 2010 - 19:21:
dodatkowo po wrzuceniu tego pluginu wyskoczyły mi errory, dla innych pluginów...

Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.
L 08/16/2010 - 18:43:30: [AMXX] Plugin "VIPpart1.amxx" failed to load: Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.
L 08/16/2010 - 18:43:30: [AMXX] Plugin "VIPpart2.amxx" failed to load: Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.
L 08/16/2010 - 18:43:30: [AMXX] Plugin "Automaticknifeduel.amxx" failed to load: Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.

  • +
  • -
  • 0

#13 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.08.2010 23:59

Tylko, że teraz ta rozgrzewka w ogóle nie działa... Wcześniej działało ale bez grwaitacji teraz zero.

16 sierpień 2010 - 19:21:
dodatkowo po wrzuceniu tego pluginu wyskoczyły mi errory, dla innych pluginów...

Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.
L 08/16/2010 - 18:43:30: [AMXX] Plugin "VIPpart1.amxx" failed to load: Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.
L 08/16/2010 - 18:43:30: [AMXX] Plugin "VIPpart2.amxx" failed to load: Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.
L 08/16/2010 - 18:43:30: [AMXX] Plugin "Automaticknifeduel.amxx" failed to load: Module/Library "fun" required for plugin.  Check modules.ini.

Tylko wiesz wyłącz teraz te 2 pluginy od vipa i od knifa i zobacz a co z tym idzie zapodaj tutaj log z modules.ini (zapodaj tutaj całość z modules.ini)

#14 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 17.08.2010 00:01

Tylko one są konieczne, a wgrałem wersje podstawową pluginu do rozgrzewki i jest dobrze, więc wina było po stronie nowej wersji, dam sobie z tym spokój dzięki ...

Użytkownik kolombo edytował ten post 17.08.2010 00:02

  • +
  • -
  • 0

#15 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 17.08.2010 00:09

ja tam nie wiem ale zapodaj tutaj swój plik modules.ini zobaczę co masz tam na bazgrane bo pluginy pewnie ok działają tylko ty masz cos nie teges z tym plikiem

#16 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 17.08.2010 00:23

;;;

; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name.

; If it's not here, simply add it its name, one per line.

; You don't need to write the _amxx part or the file extension.

;;;



;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;

;; You can have any number on at a time.  Use      ;;

;;  amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



mysql

;sqlite



;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;; Put third party modules below here.              ;;

;; You can just list their names, without the _amxx ;;

;;  or file extension.                              ;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;







;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;; These modules will be auto-detected and loaded   ;;

;;  as needed.  You do not need to enable them here ;;

;;  unless you have problems.                       ;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



fun

engine

fakemeta

geoip

sockets

regex

nvault

cstrike

csx

hamsandwich

  • +
  • -
  • 0

#17 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 17.08.2010 01:04

możliwe że możesz mieć coś nie tak z modułem fun

#18 Muminek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:43
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 17.08.2010 01:11

ale przed tym wszystko działało (vip, knife) i teraz też działa po wgraniu czystej rozgrzewki więc moduł moim zdaniem jest dobry.
Nic trudno, dzięki.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych