Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

warcraft3FT.amxx


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 fanta69

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.10.2008 17:32

L 10/02/2008 - 14:32:02: Start of error session.
L 10/02/2008 - 14:32:02: Info (map "cs_estate") (file "addons/amxmodx/logs/error_20081002.log")
L 10/02/2008 - 14:32:02: Client CVAR querying is not enabled - check MM version!
L 10/02/2008 - 14:32:02: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "warcraft3FT.amxx")
L 10/02/2008 - 14:32:02: [AMXX] Run time error 10: native error (native "query_client_cvar")
L 10/02/2008 - 14:32:02: [AMXX] [0] warcraft3FT.sma::client_putinserver (line 391)

Witam o to mój log. Nie czaje tego zbytnio więc zwracam się prośbą o doradzenie ocb.
Wiem że tu chodzi też o debug ale mam go dopisanego"warcraft3FT.amxx debug" - mam włączyć przez panel serwer debug ?

L 10/02/2008 - 14:32:02: Client CVAR querying is not enabled - check MM version!

, a tego to już wcale nie czaje bo wersje mm mam i jest włączona. MM v1.19p32


Jeszcze jedno pytanko.
Jak przeinstalowuje srv czy tez nie to zawsze sie sam daje restart jak jest mniej niż 3 graczy czyli jak jest 2 na srv to się sam resuje srv po jakimś czasie w czym może tkwić problem ?
  • +
  • -
  • 0

#2 PeZeT

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:80
Offline

Napisano 02.10.2008 17:44

a sprawdź czy masz CVAR'y ciągle dodane w amxx.cfg
  • +
  • -
  • 0

#3 fanta69

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.10.2008 17:48

L 10/02/2008 - 14:32:02: Klient CVAR odpytywania nie jest włączony - sprawdź wersję MM!

tz ciągłe ?

podstawowe cvary w amx są nietknięte !
  • +
  • -
  • 0

#4 PeZeT

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:80
Offline

Napisano 02.10.2008 17:49

warcraft3FT.amxx debug zamień na warcraft3FT.amxx
  • +
  • -
  • 0

#5 fanta69

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.10.2008 17:56

ale jak to zmienię to będzie mi w logach pisało ze warcraft3FT.amxx nie został debugowany :) i ze muszę go debugować.
Błędne koło ?? :help:

Mam w panelu mam taką akcje:

Wlacz serwer jako STEAM
Wlacz serwer jako STEAM [debug]
Wlacz serwer z sv_lan 1
Wlacz serwer z sv_lan 1 [debug]

Tylko też słyszałem że wersja debug jest zrypana ? Czy to prawda ? Włączę "debug" i srv mi padnie : .
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.10.2008 19:09

wgrales plik .css do cstrike?

Jak cos to pisz gg 513333
  • +
  • -
  • 0

#7 fanta69

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.10.2008 22:06

Tak wgralem....

Reinstalacja serwera ( bez Amxx )
Reinstalacja serwera ( Metamod-p + Amxx 1.8.1 )

OK napisze ale jutro.... albo dzisiaj jak Cię zastane ;)

Problem jest taki że wgrałem War3FT wszystko ładnie chodzi poza jednym.
W Shopmenu 2 Kupuje się ringi regeneracji.1 ring 1hp.
Otóż kupuję np 3 ringi i żadne Hp mi nie dodaje.
Tak samo jest Z Maską że powinno być po strzale w wroga dodawane mi Hp a tak niestety nie jest
Problem już mniejszy.Co zrobić żeby Human miał 160 hp a nie 145 hp.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych