Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Diablo Mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lopez.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 06.08.2010 14:06

Witam
Mam taki problem z diablo modem. Jeżeli ktoś jest "nowy" (wejdzie na serwer pierwszy raz) nie może wybrać klasy. Dopiero musi czekać do zmiany mapy.
Myślę ,iż nie jest to powód SQLa (z pukawki mam). Jakieś wskazówki jak zrobić żeby było dobrze ?
  • +
  • -
  • 0

#2 gacek13445

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:12
  • Lokalizacja:MONGOLIA
Offline

Napisano 06.08.2010 17:05

Raczej SQL, sprawdź czy dobrze wpisałeś dane do sqla. Ja też tak miałem, gdy wpisałem złe dane
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Najlepszy sposób na rapidshare

#3 STRAZAK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:216
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gabrielów
Offline

Napisano 06.08.2010 17:23

Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego...
Zawsze tak jest i nie znam rozwiązania.

#4 Lopez.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 06.08.2010 19:37

Dane dobre bo po zmianie mapy działa all. Na bank dobre. Może zna ktoś rozwiązanie ?

07 sierpień 2010 - 15:13:
re ?

09 sierpień 2010 - 17:45:
re ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych