Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

phpbb by przemo Moderator Global Moderator


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hiniol

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • Lokalizacja:eqf
Offline

Napisano 05.08.2010 08:30

Witam Mam taki mały problem a mianowicie jak przydzielę moderatora do danego działu na forum pisze mi pod tym działem "Moderator Global Moderator" chciałbym sie dowiedzieć czy idzie to ukryć tak aby nikt tego nie widział?
  • +
  • -
  • 0

#2 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 05.08.2010 09:52

To bardziej pytanie do supportu przema ^^
  • +
  • -
  • 0

#3 mit2

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:27
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Ruch Radzionków
Offline

Napisano 05.08.2010 20:29

phpBB2 by Przemo :: View Forum - Ogólne i tam zadaj pytanie
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.08.2010 00:18

Nie ukryjesz tego.
  • +
  • -
  • 0

#5 piwko

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:105
  • Lokalizacja:Radymno
Offline

Napisano 06.08.2010 15:13

wydaje mi sie ze powinenes nadac uprawnienia globalne grupie a lokalne usunac :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych