Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z SipmleMailer


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 anderss

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.08.2010 12:34

Witam mam pewien problem otóż Kupiłem skrypt do rozsyłania maili np z 300 tys.
mam założony serwer na www.webd.pl i nie mogę tego odpalić tzn instalacji

która znajduje sie

http://anderss.mailers.webd.pl/admin/install.php

tu mam plik do skonfigurowania własnie ten mailer.conf

<?
$db_name="tinchy_mailing";
$db_host="localhost";
$db_user="tinchy_mailing";
$db_pass="number123";
mysql_connect("$db_host","$db_user","$db_pass");
mysql_select_db("$db_name");
?>


proszę o pomoc co robie nie tak, próbowałem to rozchwytać na wszelkie sposoby z wynikiem negatywnym??

mój kontakt gadu gadu 12092893

Użytkownik anderss edytował ten post 04.08.2010 12:35

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych