Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z roundsound nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 LeOn

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:65
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 04.08.2010 11:08

Witam zrobilem roundsound i nie działa muzyka się pobiera a jej nie ma na serwerze.
Muzyka jest zrobiona w mono format mp3

Macie też plik sma pomóżcie ;)

Jak co to się pytać

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 04.08.2010 11:36

Słaby plugin - wgraj alt_end_round_sound.amxx

Użytkownik DAMIANq edytował ten post 04.08.2010 11:36

  • +
  • -
  • 0

#3 LeOn

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:65
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 04.08.2010 19:18

Dobra ten plugin co mi podałeś to działa tylko mam mały problem spamuje mi tym że można wpisać /roundsound i nie ma muzyki wpisałem że ma się pokazywać co 240 sekund a pokazuje się co max 20 po 10 razy jak to ustawić
  • +
  • -
  • 0

#4 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 04.08.2010 19:36

cvarem do amxx.cfg dopisujesz...
  • +
  • -
  • 0

#5 LeOn

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:65
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 04.08.2010 19:44

Mam tak wpisane erc_time_ads "240" dobrze ?
  • +
  • -
  • 0

#6 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 04.08.2010 19:49

ers_enabled "1"
ers_player_toggle "1"
erc_time_ads "120"
erc_random_precache "6"

to są majne cvary ;P
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych